- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да стана ли модел?
Така.. майка ми иска да се запиша за модел.Но аз не съм сигурна дали искам само на 12 съм, скоро ще ставам на 13 и иска тогава да почна,ако ме удобрят. Пък и не знам какво ще искат от мен.Иначе имам данни.Дайте ми съвет има ли смисъл да почвам като модел или може би да изчакам или изобщо да не се записвам ?
Пише се Одобрят. Я дай снимка и ще ти кажем.
А и пропуснах да кажа, знам че има такива теми, но аз искам да ми кажете мнението си в отделна тема.
Ти си решаваш,какво питаш нас.То си е твой избор.
Но в България модел трудно ще станеш..
Принципно си е твой избор: ти избираш дали ти се занимава или не. Но аз също съм на мнение, че модел в България трудно се става , а пък на твое място не бих избрала да се натоварвам излишно и да си "хабя" точно с това свободното си време, и бих предпочела да си прекарам детството , както трябва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом имаш данни, изчакай малко, те нямат да избягатможе би на 14-15 е по-добре. Но не е както майка ти мисли, важното е как ТИ го чувстваш!
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Ще те пуснат на 1-2 ревюта и дотам.казвам ти истината...аАз съм се пробвала ве4е както казах! И аз имам данни
Ходих на курсове преди няколко месеца...Не ми се обадиха нито един път ,за6тото с връзки пробутваха една пикла ! Ако нямаШ връзки е много трудно особено ако е в България!
Ходих на курсове преди няколко месеца...Не ми се обадиха нито един път ,за6тото с връзки пробутваха една пикла ! Ако нямаШ връзки е много трудно особено ако е в България!
То зад монитора всеки има данни..
Ам... модел или манекенка?
Иначе аз едно време се пробвах като модел и всичко си беше наред. И за филм щяха да ме набутат, ама отказах. (Къде ми е бил акълът...)
Успех
И само, само, само ако ТИ искаш, а не майка ти, дядо ти, съседката и т.н.
ако е за 1/2 снимки ходи няма лошо
щом имаш данни ходи....
но ако те искат нещо за постоянно по-добре недей сега се развиваш и растеш и вероятно стреса и умората могат да ти се отразят лошо....отиди опитай няма лошо но недей да е за постоянно...ще те измъчат
нищо не пречи да се пробваш!Опитай пък каквото стане..само внимавай че в тоя бизнес има доста неприлични предложения
Отиди, за да видиш какво е. В момента, в който почнат да ти искат пари или да се снимаш по гащи, се махни.
always late but worth the wait!
Дай някоя снимчица...Иначе според мен ще ти е интересно ако наистина искаш да се занимаваш, но ако майка ти иска, а теб не те влече - няма смисъл .)
Според мен пък ако почнеш да се занимаваш с това няма да си загубиш времето както по горе беше казал някой, защото все нещо ще правиш, а няма да стоиш пред компютъра например както повечето тийнове. А какво по приятно занимание за едно момиче от това да облича различни дрехи и да се показва пред аудитория.
Имаше едно време, в което и аз исках, но наистина трябват връзки
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Давай бе момиче покажи на хората снимка за да почнат да те хранят .. не знаеш на какви сноби ще попаднеш в момента в който пуснеш снимка ;d