Здравейте Знам,че всеки тук има по някой и друг любовен проблем,при мен едва ли е точно проблем ,но все пак да споделя ..Имам си достатъ1но грижи ,за да хленча по някой .Смятам се за силен човек ,но това което ми се случи (относно нещата в любовта) не го очаквах .С момчето,с което бях се разделихме по незнайни и за мен причини ,все още не мога да си обясня защо точно така се получи .Мислех,че той е човека за мен ,че след толкова погрешни хора в живота ми и на мен ми се падна щастието да си имам стабилен приятел .Е да ,ама не ...Бяхме заедно около 2 месеца-3 ,всичко започна да се разпада,защото той замина да учи в друг град ,а докато бяхме заедно уговорките бяха ,че няма да се разделяме и всичко най-най положително,но в един момент видях как стоят нещата ,как аз стоя на заден план .. по всичко си личеше просто .Никога не съм разбирала хората,които се държат с теб чудесно ,всичко върви между вас страхотно и в един момент без да се усетиш на този до теб вече не му изнася да е с теб (явно така излиза). Дори като се разделихме той не ми отговори на последното съобщение( да странно да скъсаш с някой на съобщения ,но нали така всички са по-смели ,а и той не ми звънна ) Главната причина да се разделим беше -Откакто замина нищо не беше както преди ,не исках да го притискам , но му казах ,че за мен не е нормално на 2-3 дни да сме се чули 1 2 пъти,при положение че толкова свикнах с него .Той ми обеща ,за да ми докаже ,че не съм права да ми звъни по -често и на другия ден и по следващия пак същото .. аз се ядосах ,скарахме се ,и той дори и на последното съобщение не ми отговори .. И така това беше историята .Но от тук натам не мога да си позволя да вярвам толкова сляпо на някой , а той от нищото да забрави за всичко,всичко давах за това момче ,мислех ,че го заслужава ..Исках само да споделя евентуално за съвети някакви ако има окей