.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Здравейте,
    Когато си вземах лап топ го взех с инсталиран Windows 7 Home Premium. обаче всички инсталирани програми бяха с някав срок и сега ми иска пари да ги инсталирам.Сега нямам Nero и Microsoft Office.А антивирусната ми е McAfee, а аз искам AVG.Tа въпроса ми е ако дам лап топа да го преинсталират ще ми сложат ли програмите и ще ми сменят ли антивирусната?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо сам не си смениш програмите?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    ако го дадеш да ти инсталират софтуер, който не е безплатен, тогава сигурно ще трябва да го плащаш

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Защо не се допиташ до хората от www.isupport.bg . Мене ме радват и наистина не се отказват докато не ти помогнат .

Успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Защо не се допиташ до хората от www.isupport.bg . Мене ме радват и наистина не се отказват докато не ти помогнат .

Успех
    Айде като сме почнали с рекламата, да хвана и аз да се "саморекламирам"... Нещата, които ги иска автора на темата могат да направя за 15-тина минути, чрез програмата "TeamViewer".

П.С. - Остава само да уточним, как ще се плаща?

И да спомена, че преинсталация няма да е необходима - Програмите, които не са нужни и са с изтелъл пробен период ще се махнат, а ще се инсталират нужните програми, антивирусна и т.н.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr Виж мнението
    Айде като сме почнали с рекламата, да хвана и аз да се "саморекламирам"... Нещата, които ги иска автора на темата могат да направя за 15-тина минути, чрез програмата "TeamViewer".

П.С. - Остава само да уточним, как ще се плаща?

И да спомена, че преинсталация няма да е необходима - Програмите, които не са нужни и са с изтелъл пробен период ще се махнат, а ще се инсталират нужните програми, антивирусна и т.н.
    Ти остави саморекламата ами ми кажи дали да почвам да ти правя сайта
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си