.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Относно трака в тоя стил не съм много вещ, но ми се струваше че можеше и по-добре.
    Микса е направен добре и текста също ми харесва.
    А да го направиш за 7 часа си не нещо похвално.
    Аз моите ги правя минимум за 2 седмици.

На места можеше да засилиш амплитудата на вокалите и да намалиш инструментала, защото както се изказаха преди мене става "какафония"

also:

Последно редактирано от Wax : 04-11-2012 на 16:34

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Относно трака в тоя стил не съм много вещ, но ми се струваше че можеше и по-добре.
    Микса е направен добре и текста също ми харесва.
    А да го направиш за 7 часа си не нещо похвално.
    Аз моите ги правя минимум за 2 седмици.

На места можеше да засилиш амплитудата на вокалите и да намалиш инструментала, защото както се изказаха преди мене става "какафония"

also:

какафония е близка дума, но не точна. Нарича се 'полифония' и в кулминацията се събират всички мотиви по възможност. Нооо да, може да намаля силата като цяло освен, иначе както споменах всички мотиви се съчетават в себе си и се плейват.

щрудела я 'пипнах' малко, но откровено казано повечето си е 'нейно'.

осново, какво не ти харесва или не ти харесва просто щото щрудела не отговаря във фейсбук на хора, които и пишат 'здр как си' и ти си много засегнат от тогава

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    осново, какво не ти харесва или не ти харесва просто щото щрудела не отговаря във фейсбук на хора, които и пишат 'здр как си' и ти си много засегнат от тогава
    Намекваш, че някога съм ѝ писал

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Намекваш, че някога съм ѝ писал
    намеквам, че някога някоя, в която си бил лудо влюбен, не те е ебавала и за чеп от зеле и ти е вкарвала мощен игнор в нета иии сега олицетворяваш щрудела с нея, и как да кажа - не ти е много приятна

със скръб в думите трябва да призная, че EinGutesKind има добро мнение. Тва е и моето мнение) Дет' се вика, поне инструментариума да е реален.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    намеквам, че някога някоя, в която си бил лудо влюбен, не те е ебавала и за чеп от зеле и ти е вкарвала мощен игнор в нета иии сега олицетворяваш щрудела с нея, и как да кажа - не ти е много приятна

със скръб в думите трябва да призная, че EinGutesKind има добро мнение. Тва е и моето мнение) Дет' се вика, поне инструментариума да е реален.
    Така си е, прав си.
    НО ТИ НЕ МОЖЕШ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ СПРЕШ ДА ТАНЦУВАМ ЦЯЛА НОШШШШШШШШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си