- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох..Любов, любов има ли шанс ?
Така е тя доста ме търпя днес си писахме не можахме да се видим казах й,че ще направя каквото мога и с времето може да ми се довери.Питах я дали ми има поне малко доверие тя ми отговори.Имам ти доверие и то много.Аз се учудих...Но все още се държи скапано не ми пише прави се на недостъпна...
Ами оставих я когато й казах,че няма имаше нужда от мен,но тя ми спести истината за това,което се е случило не ми каза излъга ме и аз не бях сигурен просто и не знаех какво да направя.Другото е нещо като закачки с др. момиче и тя видя и не само веднъж.Само не ме съдете и вие за грешките аз също съжалявам какъв глупак съм бил и не съм я оценил на време.От тогава минаха доста месеци така,че е минало и аз се опитвам да си върна доверието й държанието към мен.Беше си нормално до преди 1-2 месеца по-скоро 1 и половина,но все имаше нещо не напълно както трябва.
Тя ме обожаваше даваше всичко за мен,а сега все едно не и пука дори не иска да ми пише всичко правим със зор...Мисля да изчакам докато се видим(ако ми издържат нервите до тогава) как ще е ако е пак така няма смисъл просто.Даже надеждата ми умря тя ми е първата голяма любов както и аз на нея,но просто така се получиха нещата.;(
Последно редактирано от Teenhelp1 : 04-13-2012 на 19:54