.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен Аватара на explosion_

Какво постигнахме с диети и тренировки?

Ами то заглавието казва всичко. Като цяло видях тема, че цяла зима е имало диети и упрежнения при някои девойки за моренцето.. тук качете снимки на тялото си.. какво сте постигнали и как, колко кг сте свалили нещо от сорта И момчета и момичета разбира си

Старал съм се снимките да изглеждат почти еднакво.. предимно съм тренирал гръб! :

http://prikachi.com/images/58/4632058T.jpg април 2011
    http://prikachi.com/images/62/4632062B.jpg април 2012

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На снимката от 2011 повече ми харесваш.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Благодаря ти. Такава ми е работата, че трябваше малко да развия гръб за една фотосесия и ся в края на април лека полека ще свалям килограми

anonymous708973
    Guest
    И на мен. И русоляв си по-добре.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И на мен. И русоляв си по-добре.
    А не, не мерси .. Веднъж го пробвах няма да повторя.. Приятелите ми ме скъсаха от бъзици за тая руса коса

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Благодаря ти. Такава ми е работата, че трябваше малко да развия гръб за една фотосесия и ся в края на април лека полека ще свалям килограми
    Ще сваляш? Че на къде? На мен ми харесва 2012, но не и повече от това.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Бил си стегнато, хубаво момченце. Сега си ъъ. Няма да коментирам.

Страхотна тема!
    Поздравления на авторът!
    И на мен ми харесваш повече от 2011-та. Браво! Изглеждаш голям на години, на колко си?

Аз иначе постигнах адски много. Никога не бях пазила диети, но реших да започна за да си извая тялото и успях. Беше ми писнало да си купувам дрехи размер L... сега отново съм S...

Ето резултатите ми като сантиметри, ще пусна и снимки някакви по бански преди и след, ако някой се интересува, макар, че и преди бях пускала.

ТАЛИЯ:
    преди - 66см. |||||| след - 60см.
    ХАНШ:
    преди - 95см. |||||| след - 90см.
    БЕДРО:
    преди - 57см. |||||| след - 49см.

Като килограми бях 60кг., а сега съм 50кг.
    * * *
    За тези резултати ми трябваха около 5 - 6 месеца.
    Най - важното, което научих е, че мога да ям по - малко без да преяждам всеки път... и по - малко вредни храни, разбира се!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Абе вие добре ли сте... То какви момчета и мъже има, изпробвали върху себе си цялата Менделеева таблица, та това било зле. И мен не ме кефят по-големи мъже от това на втората снимка, но уважавам труда им. Не е като да си пийнеш хаповете на вечерта и на сутринта да си се събудил як и оформен, сещате ли се ...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

BikerGirl - Поздравления - страхотни резултати продължавай така! Няма да е зле малко снимки
    FuckingFreak - При мен всичко е ЧИСТА мускулна маса !
    Aniiiii - На 21 години съм и да, има на къде да свалям в момента съм 86 килограма, ако реша да учавствам в мистър България трябва за отрицателно време да сваля!

http://prikachi.com/images/274/4632274v.jpg Да подчертая че на тази снимка изглеждам като пълен ТЪП .. само че я качих заради ръката.. 2011
    Последно редактирано от explosion_ : 04-11-2012 на 11:58

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споделям същото мнение!
    maDamn

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Аз пък не знам какъв е този моя ген, колкото и да ям все си седя 75 килограма нито свалям, нито качвам, но пък съм висок 1.82 и ми е идеално.Не съм нито от тези кокалистите, нито някакъв дебел. (минута за самореклама) Иначе сега смятам да ходя малко на фитнес колкото за тонус.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Аз пък не знам какъв е този моя ген, колкото и да ям все си седя 75 килограма нито свалям, нито качвам, но пък съм висок 1.82 и ми е идеално.Не съм нито от тези кокалистите, нито някакъв дебел. (минута за самореклама) Иначе сега смятам да ходя малко на фитнес колкото за тонус.
    Имаш бърз метаболизъм .. за такива като теб ако искаш да качиш си има специални упражнения + диети качи снимка в цял ръст покажи се

Град
    Beyond reality
    Аз също не мога да качвам...заковала съм се на едни килограми и не мърдам. А поне 1-2 ще ми дойдат добре отгоре! Спортувам ,сега вече не толкова често,но мисля скоро пак да се захвана по-сериозно.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Аз също не мога да качвам...заковала съм се на едни килограми и не мърдам. А поне 1-2 ще ми дойдат добре отгоре! Спортувам ,сега вече не толкова често,но мисля скоро пак да се захвана по-сериозно.
    Ммм.. мога да ти дам съвет.. кажи ми как се храниш.. по-точно едно твое примерно меню + в колко часа се храниш

Мега фен Аватара на babity
    Като не го харесвате, оставете го на кака си! Аз ши съ оправя с него...

Град
    Beyond reality
    Ям си , абе , да ти кажа доста си ям. Амаа работата е ,че понякога проспивам закуската иначе в около 13и30-14 си хапвам и вечерята около 19 часа, междувременно ,ако ми се прияде нещо-най-често някой ябълка да заръфам, ама и слакдо набивам междувременно,ако ми пригладнее. Честно казано , много различни храни ям, доста въглехидрати,но като цяло няма кой знае какъв ефект.
    Общо взето ям си на корем,ама не пълнея...
    maDamn

Ядеш на корем, но от това което прочетох комбинациите ти са отвратителни Ябълки и сладко.. ЗАЩО?! ;( Яж нещо между 13:30 и 19:00 (предполагам, че си от хората, които трудно качват мазнини, така че може и кифла/баница/сандвич...) Смесвай белтъчини, въглехидрати с фибри и си готова! Яж от всичко , но се опитвай да ядеш повече - месо,риба,яйца,мляко,сирене ,кашкавал и т.н. Общо взето гледай да ядеш през 2-3 часа, хапвай доста,но не чак да преядеш (умерено количество)

Град
    Beyond reality
    Не ъсм се изразила като хората. Ям , всичко ям. Принципно начесто ям, но основните хапвания са и около това време,ако няма нещо бързичко сладичко си хапрам плод. Като цяло съм пробвла такъв режим и пак - няма качване. Фитнес инструктора ми е правил програма -няма ефект. Те тава йе
    maDamn

Ами с хранителни добавки пробвала ли си ?

Град
    Beyond reality
    Не барам такива неща,не мерси,по-добре да съм си щекава...
    maDamn

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    granger, виждала съм ти снимки някъде ... ако не се бъркам с някой друг де - тялото ти е супер! Мечта.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Beyond reality
    Ми , благодаря ,ама не е много за мечтаене...искам си старите 50 кг...чувствах се по-добре с тях!
    maDamn

Banned Мега фен
    само аз ли в тоя форум не обичам диетите и като цяло не мога да си представя да спазвам някакъв режим ? .. за спорт - от време на време тае бо,сега към май месец може да почна да тичам и това е.. снимки няма да качвам !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кой по дяволите обича диетите?! Но когато погледнеш в огледалото и не харесаш това, което виждаш имаш избор - или да ограничиш яденето, или да отидеш и да удавиш мъката си в сладко. Изборът си е твой.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си