- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво постигнахме с диети и тренировки?
Ами то заглавието казва всичко. Като цяло видях тема, че цяла зима е имало диети и упрежнения при някои девойки за моренцето.. тук качете снимки на тялото си.. какво сте постигнали и как, колко кг сте свалили нещо от сортаИ момчета и момичета разбира си
![]()
Старал съм се снимките да изглеждат почти еднакво.. предимно съм тренирал гръб! :
http://prikachi.com/images/58/4632058T.jpg април 2011
http://prikachi.com/images/62/4632062B.jpg април 2012
На снимката от 2011 повече ми харесваш.
Страхотна тема!
Поздравления на авторът!
И на мен ми харесваш повече от 2011-та. Браво! Изглеждаш голям на години, на колко си?
Аз иначе постигнах адски много. Никога не бях пазила диети, но реших да започна за да си извая тялото и успях. Беше ми писнало да си купувам дрехи размер L... сега отново съм S...
Ето резултатите ми като сантиметри, ще пусна и снимки някакви по бански преди и след, ако някой се интересува, макар, че и преди бях пускала.
ТАЛИЯ:
преди - 66см. |||||| след - 60см.
ХАНШ:
преди - 95см. |||||| след - 90см.
БЕДРО:
преди - 57см. |||||| след - 49см.
Като килограми бях 60кг., а сега съм 50кг.
* * *
За тези резултати ми трябваха около 5 - 6 месеца.
Най - важното, което научих е, че мога да ям по - малко без да преяждам всеки път... и по - малко вредни храни, разбира се!
Абе вие добре ли сте... То какви момчета и мъже има, изпробвали върху себе си цялата Менделеева таблица, та това било зле. И мен не ме кефят по-големи мъже от това на втората снимка, но уважавам труда им. Не е като да си пийнеш хаповете на вечерта и на сутринта да си се събудил як и оформен, сещате ли се ...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
BikerGirl - Поздравления - страхотни резултати продължавай така! Няма да е зле малко снимки
FuckingFreak - При мен всичко е ЧИСТА мускулна маса !![]()
Aniiiii - На 21 години съм и да, има на къде да свалям в момента съм 86 килограма, ако реша да учавствам в мистър България трябва за отрицателно време да сваля!![]()
http://prikachi.com/images/274/4632274v.jpg Да подчертая че на тази снимка изглеждам като пълен ТЪП .. само че я качих заради ръката.. 2011![]()
Последно редактирано от explosion_ : 04-11-2012 на 11:58
Аз пък не знам какъв е този моя ген, колкото и да ям все си седя 75 килограма нито свалям, нито качвам, но пък съм висок 1.82 и ми е идеално.Не съм нито от тези кокалистите, нито някакъв дебел. (минута за самореклама)Иначе сега смятам да ходя малко на фитнес колкото за тонус.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Аз също не мога да качвам...заковала съм се на едни килограми и не мърдам. А поне 1-2 ще ми дойдат добре отгоре! Спортувам ,сега вече не толкова често,но мисля скоро пак да се захвана по-сериозно.
maDamn
Като не го харесвате, оставете го на кака си! Аз ши съ оправя с него...![]()
Ям си , абе , да ти кажа доста си ям. Амаа работата е ,че понякога проспивам закуската иначе в около 13и30-14 си хапвам и вечерята около 19 часа, междувременно ,ако ми се прияде нещо-най-често някой ябълка да заръфам, ама и слакдо набивам междувременно,ако ми пригладнее. Честно казано , много различни храни ям, доста въглехидрати,но като цяло няма кой знае какъв ефект.
Общо взето ям си на корем,ама не пълнея...
maDamn
Ядеш на корем, но от това което прочетох комбинациите ти са отвратителниЯбълки и сладко.. ЗАЩО?! ;( Яж нещо между 13:30 и 19:00 (предполагам, че си от хората, които трудно качват мазнини, така че може и кифла/баница/сандвич...) Смесвай белтъчини, въглехидрати с фибри и си готова! Яж от всичко , но се опитвай да ядеш повече - месо,риба,яйца,мляко,сирене ,кашкавал и т.н. Общо взето гледай да ядеш през 2-3 часа, хапвай доста,но не чак да преядеш (умерено количество)
![]()
Не ъсм се изразила като хората. Ям , всичко ям. Принципно начесто ям, но основните хапвания са и около това време,ако няма нещо бързичко сладичко си хапрам плод. Като цяло съм пробвла такъв режим и пак - няма качване. Фитнес инструктора ми е правил програма -няма ефект. Те тава йе
maDamn
Не барам такива неща,не мерси,по-добре да съм си щекава...![]()
maDamn
granger, виждала съм ти снимки някъде ... ако не се бъркам с някой друг де - тялото ти е супер! Мечта.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ми , благодаря ,ама не е много за мечтаене...искам си старите 50 кг...чувствах се по-добре с тях!
maDamn
само аз ли в тоя форум не обичам диетите и като цяло не мога да си представя да спазвам някакъв режим ? .. за спорт - от време на време тае бо,сега към май месец може да почна да тичам и това е.. снимки няма да качвам !
Кой по дяволите обича диетите?! Но когато погледнеш в огледалото и не харесаш това, което виждаш имаш избор - или да ограничиш яденето, или да отидеш и да удавиш мъката си в сладко. Изборът си е твой.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."