.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Banned Мега фен
    ^ лошото е,че аз не мога да си представя как бих спазвала такова чудо ;д .. яжте си нормално и с повече спорт сте си 6,не си лишавайте организма от важни вещества !

Banned Мега фен
    ^ а,забравих.. както казах с повече спорт, така че имаш 3 избора

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не барам такива неща,не мерси,по-добре да съм си щекава...
    Хранителни добавки не бараш Тва е просто + към храната ти примерно жен шен ала бала ..
    Айде малко снимки дееее.. :P

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ лошото е,че аз не мога да си представя как бих спазвала такова чудо ;д .. яжте си нормално и с повече спорт сте си 6,не си лишавайте организма от важни вещества !
    Еее, да, ама има и случаи, в които тае бо няма как да помогне. Ядат се основно боклуци в промишлени количества, пък после пази фигура с т'ва тае бо от замунда, майна... Пък и съм напълно 100%-тово убедена, че има храни, за които организма ти няма да страда!

Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Много стегнат корем, браво.. само нагоре!

И аз каквото и да ям и килограм не качвам...В училище ми се чудят как не съм качила от доста време нищо.Яла съм и 2 закуски за 2 междучасия... От нищо не се ограничавам..Не спортувам..но мисля, че ако кача 5 килограма още ще ми е мноого по-добре..

Цитирай Първоначално написано от SqNkA Виж мнението
    И аз каквото и да ям и килограм не качвам...В училище ми се чудят как не съм качила от доста време нищо.Яла съм и 2 закуски за 2 междучасия... От нищо не се ограничавам..Не спортувам..но мисля, че ако кача 5 килограма още ще ми е мноого по-добре..
    А ти колко си всъщнос? Ако искаш качи снимка, за да добием представа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Еее, да, ама има и случаи, в които тае бо няма как да помогне. Ядат се основно боклуци в промишлени количества, пък после пази фигура с т'ва тае бо от замунда, майна... Пък и съм напълно 100%-тово убедена, че има храни, за които организма ти няма да страда!
    и да не страда е добре да му се дава всичко ! ... кой говори за тае бо ? само това ли ви е на вас спорта ... и можеш да не ядеш боклуци,но пак да не спазваш диета..

Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Малее, имаш супер якия корем! Как го постигна?

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Много стегнат корем, браво.. само нагоре!
    Благодаря! Имам желание за още и редовно си правя нужните упражнения.
    Може ли да попитам за по-доброто оформяне на плочките, какво трябва да включа към тренировката и хранителния режим ?

Цитирай Първоначално написано от BrunettesDoItBetter Виж мнението
    Малее, имаш супер якия корем! Как го постигна?
    Много ти БЛАГОДАРЯ! О,има още какво да се желае,но иначе с редовни коремни преси, някъде от година и нещо ги правя и се ограничавам в храната. Почти не ям сладко,тестени храни и газирани напитки! Като цяло се иска постоянство и воля!

Ако трябва да ти препоръчам едно упражнение за корем, това ще е ab-wheel rollouts от стоеж + кардио, л-карнитин, фат-бърнер и ротация на въглехидратите. Кардиото поне 4 пъти седмично

ПП. Яж много ядки, зеленчуци и мляко!

Ако трябва да ти препоръчам едно упражнение за корем, това ще е ab-wheel rollouts от стоеж + кардио, л-карнитин, фат-бърнер и ротация на въглехидратите. Кардиото поне 4 пъти седмично

ПП. Яж много ядки, зеленчуци и мляко!
    Кардио правя по 2-3 пъти в седмицата, ще пробвам и това упражнения ab-wheel rollouts от стоеж . От ядките само бадеми ям и понякога орехи,мляко обичам и на ден поне по 2 кофички кисело мляко изяждам.
    Благодаря за съвета!

Няма проблем

А ти колко си всъщнос? Ако искаш качи снимка, за да добием представа

Тежа 45 но искам някъде към 50 да съм...иначе съм висока 168...

Ами мисля че съм дал отговори на твоя въпрос някъде по темата.. огледай

Ей, хора много се радвам за вашите резултати Аз скоро май май диетка няма да почна отново хахаха, а иначе както някой беше написал по-горе аз давя мъката със сладичко и то в големи количества.Общо взето съм заменила всякаква друга храна със сладкото, явно отново съм в депресия хаха Още един път поздравления за постоянството и резултатите ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си