Имам един проблем.Цикълът ми свърши преди 2 седмици и преди 3 дни ми дойде пак.Течението е много силно,боли ме коремът понякога не мога да се изправя от болка,главата също много ме боли.Според вас какво може да е?
Какво може да е, офф боже, цикъл е бе момиче.
Айде пак същата процедура. На колко си? Редовен ли ти е? Правила ли си секс без предпазни мерки? Пила ли си лекарства скоро? Тинтири минтири.
нещо от времето може да ти е или от стрес..не знам.И на мен ми подрани този месец с 12 дена ..
На 15 съм,по принцип ми е редовен,не съм правила секс..лекарства не пия.
Може да е от много неща - стрес, промяна във времето, пътуване, прием на антибиотици, тинтири минтири. Ако толкова много се притесняваш отиди на гинеколог.
Може и от това да е.Имам доста проблеми,в последно време не ям много.Тези дни ще отида на гинеколог![]()
Рязка загуба на тегло също. Мда, не е зле да посетиш гинеколог.
DisappointedDreamer* - вместо да повтаряш след всяко твое изречение или мнение "тинтири минтири" можеше просто да й помогнеш със съвет.
Та , авторке, добро решение си взела, най - добре е да се посъветваш със специалист.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А ти вместо да ме критикуваш, да беше прочела и мненията до край. Дадох и различни причини, поради които цикълът и може да е подранил и най-накрая я посъветвах да отиде на гинеколог. Съвет, който тя послуша.
Та такам. Тинтири минтири.