- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Софи Маринова- Любов без граници
Евровизия и песента представена от България. Какво мислите относно песента,певицата и клипа????
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MoQKRIK3HKU
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Певицата - не струва!
Клипа - не струва!
Песента - не струва!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Мене песента си ме кефи за клипа не толкова ма песента е хубава !!!
Ммм, кефи ме факта, че Софи се е облякла прилично + че като цяло тя в моите очи държи по-добро ниво от бая народ, на който му се кланя половин България. Иначе песента е с типичното модерно звучене в момента, нищо особено или впечатляващо. Текса... да кажем, че моооже би са решили да наблегнат повече на глас и клип, и езици.
Хубава песен, но не ми харесва, че двата куплета са еднакви, смисъл еднакъв текст, можеше да се измисли нещо, припева е много добър. За Софи Маринова какво да кажа, има страхотен глас. Клипа не ми харесва.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ох, клипа - разплака ме. И не само първия път като го гледах. Особено момента с просяка и кучето е много силен! Песента първоначално не ми харесваше, но вече ми харесва. Първоначално не намирах никаква прилика с определена песен, но по-късно се усетих,че вярно прилича на "Хот" на Инна. Но каквото и да си говорим песента е модерна, Софка има великолепен глас, клипа е силен, така че ще се представим на ниво!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Грачещата кръчмарка,заедно със смешното й подобие на песен СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Пратихме Азис, сега и Софито. Остава да закараме и Деян Неделчев да си клати пенсионерския гъз.
Нито песента (мелодията и текста) , нито певицата , нито клипа ми харесват. Не знам. Всеки с вкуса си, принципно има само две - три нейни песни, които съм слушала и това е. Като цяло не ми допада гласа и не знам, просто не ми харесва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нито певицата, нито песента, нито клипа, нито стила ми харесва. Чак ме е яд че избраха нея да представя България.
Мен лично ме е СРАМ, че тя ще ни представя. Нито песента, нито клипа, нито нищо в нея ме грабва или ми харесва. Казвам ви, ще се изложим яко с нея. Миналата година Поли Генова беше 758493 пъти по-добра.