.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Cool Софи Маринова- Любов без граници

Евровизия и песента представена от България. Какво мислите относно песента,певицата и клипа????

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MoQKRIK3HKU
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Певицата - не струва!
    Клипа - не струва!
    Песента - не струва!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мене песента си ме кефи за клипа не толкова ма песента е хубава !!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ммм, кефи ме факта, че Софи се е облякла прилично + че като цяло тя в моите очи държи по-добро ниво от бая народ, на който му се кланя половин България. Иначе песента е с типичното модерно звучене в момента, нищо особено или впечатляващо. Текса... да кажем, че моооже би са решили да наблегнат повече на глас и клип, и езици.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Хубава песен, но не ми харесва, че двата куплета са еднакви, смисъл еднакъв текст, можеше да се измисли нещо, припева е много добър. За Софи Маринова какво да кажа, има страхотен глас. Клипа не ми харесва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ох, клипа - разплака ме. И не само първия път като го гледах. Особено момента с просяка и кучето е много силен! Песента първоначално не ми харесваше, но вече ми харесва. Първоначално не намирах никаква прилика с определена песен, но по-късно се усетих,че вярно прилича на "Хот" на Инна. Но каквото и да си говорим песента е модерна, Софка има великолепен глас, клипа е силен, така че ще се представим на ниво!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Грачещата кръчмарка,заедно със смешното й подобие на песен СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Пратихме Азис, сега и Софито. Остава да закараме и Деян Неделчев да си клати пенсионерския гъз.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нито песента (мелодията и текста) , нито певицата , нито клипа ми харесват. Не знам. Всеки с вкуса си, принципно има само две - три нейни песни, които съм слушала и това е. Като цяло не ми допада гласа и не знам, просто не ми харесва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunman Виж мнението
    Певицата - не струва!
    Клипа - не струва!
    Песента - не струва!
    Съгласна съм.Не мисля че точно тя трябваше да ни представя.А самата песен не ми харесва,не е нищо особено...Но за съжаление не съм изненадана от избора...

Нито певицата, нито песента, нито клипа, нито стила ми харесва. Чак ме е яд че избраха нея да представя България.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Мен лично ме е СРАМ, че тя ще ни представя. Нито песента, нито клипа, нито нищо в нея ме грабва или ми харесва. Казвам ви, ще се изложим яко с нея. Миналата година Поли Генова беше 758493 пъти по-добра.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си