- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво най-много ви се яде и пие сега?
Сега точно си мечтая за грамадна купа със свежа салата и чаша пресен сок от портокал...
Яде ми се принцеса с гарнитура.. и хамбургер.. с много шункаа *-*
и ми се пие вода..;д
djin i tonik ot sutrin do vecher
Диня и вода.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
ядът ми се ягоди и ми се пие вода..вече си взех,но пак ми се пие![]()
![]()
Мммм нещо голямо, тлъсто, тестено, вкусно и пълно с калории, но за жалост съм на пъпешслабееем
![]()
Сладко. Някакви шоколадови бонбони, също и шоколад. Ох. Искааааам!
Пие ми се ... някакъв сок.
Много ми се яде шоколад с фъстъци ама от тези от Германия![]()
ядат ми се шоколадовите бонбони с различните пълнежи, които си взех от морето тогава, ахх най-добре похарчените ми 4 лева :Д пие ми се сок от ябълка
Яде ми се една голяма пицаааааааааааааааааааа..Н о не си позволявам такива работи :Д
Една такава би ми дошла супер, но май ще остане за след работа.
![]()
Зелена салата ...
Студен 4ай
Нещо вредно: дюнер, пържени картофки , чипс, кола или швепс мандарина.. все неща, които гледам да не ям, но са тоолкова вкусниБих хапнала и диня
![]()
Шоколад
Май едно шкембе бих хапналВземете я оставете тая кола, много е вредна. Не може да искате да слабеете и да я пиете. Казвам Ви го като човек консумирал по много кола дълги години, сега вече пия много рядко, не си струва лайната дето има вътре.
Тава пица с много картофки от McDonalds,дюнер от Alaedin и бутилка Jameson...Но уви!На диета съм от 3 месеца...Ям само салати...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Оххх,едно парче пицаа ( с разтапящ,разтягащ се кашкавал) и ми се пийва бананов шейк