- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво най-много ви се яде и пие сега?
Бик Мак меню с количка!И после за десерт от любимата ми домашна торта
Мммммммммм....мечти!
KFC и кола...
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
мм да, KFC crunch menu, някаква голямаа, сочна шоколадова тортаа <33 и ми се пие студен чай или бира загорка fusion :д
ммм....сладък пъпешшш сок прасковаа!!!!:]
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-01-2012 на 16:22
Пържени картофи с биричка, ммм
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ммм Дюнер и nestea![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Много ми се яде шоколад ,не ям заради проблемното акне ;xx ,яде ми се и дюнер ;d
Тая тема мразя да я отварям,че винаги ми се появява огромен апетит за всичко![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ядът ми се пикантни крилца от KFC със пържени картофки и ми се пие кола.. ммм![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Точно в момента искам да обера Subway & KFC .... <3
Женско съм ;]
пиле на грил и салата с макарони...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Шоколааааааааааааааад!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Малини. >w>
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Китайско.
2 чийзбургера, големи картофки, ябълков пай
Мога да изям всичко наведнъж
С удоволствие, бих седнал някъде на бира с мезенце, сърца или пък език в маслоИмам тука бира, ама важна е компанията ...
ох, яде ми се тирамису, вафли мото с череша, пудинг, cookie-та, картофки от mcdonald's, subway с печено пилешко гфйкгйфд
пие ми се бира загорка (днеска пих каменица, ама блях не ми харесва ;д), студен чай или топъл шоколад от starbucks. ах, мечти <3
Мусака и задушени зеленчуци. От две седмица моля нашите да ми направят (да, мога и сама, но никога не става вкусно като на мама). Тооолкова ми се яде, че направо ми се реве.
А пържени картовки със сиренце не съм яла от месеци...
Пие ми се кола със сладолед в нея. Вкусотия!!!
И спря да се върти за миг земята..