- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Завива ми се свят когато пуша!
Здравейте.От 3-4 месеца пуша,но не редовно и по много!Когато си купя,и по колкото искам(на ден по 1-2 г/д) .Та проблема ми е,че когато пуша и ми се завива свят и дори челото ми се поти!Дали ако започна да пуша редовно и по-повече на ден ще спре да ми се вие свят и да се потя след 1-2 седмици ? Мерси Предварително.
Какви цигари пушиш?
Женско съм ;]
summerxtime Еми още така да се каже търся "моите" цигари...но попринцип кинг,червен,100,мисля да мина на winston blue но незнам..ако можеш да ми препоручаш някакви други..(мъжко съм )
Последно редактирано от BadBoyS : 04-02-2012 на 19:17
Aз ще ти препоръчам нещо - като пораснеш малко тогава тръгни да се правиш на голяма работа с фас в устата.
Отделно.Сериозно бе,колеги,пуши,става му лошо и пита как да продължи да пуши без да му е лошо...колко трябва да е тъпо това хлапе?!
От медицинска гледна точка - вие ти се свят и се потиш защото ти пада кръвното от никотина и ти се нарушава кръвообращението в гладкото мозъче.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
^дам,пък и зависи колко са леки/тежки цигарите
И зарежи тая работа,ако ще пушиш само за гъзария...
Шофирай разумно - стигни жив!
Ми кат не ти понася за кво изобщо си тровиш живота?!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Е, как за какво? Нали трябва и той да се прави на "готин"...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
или не пуши или мини на по-леки.На мен в началото от мерилин ми се замайваше главата пък сега от време на време давидофф пуша и даже ми са слаби вече ;д
Зорлен се тровите и си давате парите за глупости...
Welcome to the Jungle...
Искаш да кажеш, че се самоубиваш мислено-неприятно?
Ето и 1 умно решение : ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ ИМА ВРЕМЕ ДА СИ ГОЛЯМА РАБОТА
Пушенето е удоволствие. Не гъзария.
Явно на теб не ти понася. Не пуши.
Ако искаш да се тровиш, прави го с нещо, от което ти става хубаво.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Mхм, мхм.
Голям зор ми беше и аз да пуша, ама не за гъзария, виждаше ми се че е голям кеф и просто исках и аз да пуша!
Е аз само от вдишването на дима през носа вече чувах камбаните, братче. След една цигара си издрайфах червата, съвсем сериозно. Просто не ми понася. А то или пушиш като вдишваш дима, или въобще недей да лигавиш цигарите. Ами няма, след време може и да е друго яче, дотогава - ще си пия сокчето и т'ва е.
Така е Гери, пък и като виждат , че не могат да пушат защо продължават само и само да се правят на гъзари ? Същото е и с алкохола като не можеш да носиш на алкохол недей да пиеш.А и при BadBoys няма да е трудно да ги откаже, защото пуши от 3-4 месеца както казва, не е истински пушач да кажеш...
Защо си мислите, че пушим за гъзария!? Аз пропуших на 18. Мислите ли, че ако беше за гъзария щях да чакам да навърша пълнолетие?
А до автора: Пич, аз като не пуша 1-2 дена и след това запаля и на мен ми се завива свят, ама т'ва да не те плаши. И наистина, по-добре мини на нещо леко като бяло боро (минутка за реклама)
Последно редактирано от Исхак : 04-10-2012 на 17:40
Е, повечето са за гъзарията , говоря за набор 97, 96.
Е ти остей тва и аз съм 96 ама не ми е за гъзарията. Пък то е ебаси тъпото да ти става лошо и ти да продължаваш. Ма какво го упреквате, секи е минал през тези периоди, пък и то абсолютно всички пушачи значи пушат за гъзарията тей ли? То че всички от това са почнали, добре, ама набора тука няма значение. И ние сме хора.![]()
В общия случай всеки започва от келешлък/гъзария.