Здравейте. Имам много странен проблем... дано някой ми помогне, значи първо, имам чувството, че видео картата ми се прецаква сериозно, но не мога да съм сигурен дали е от нея или от браузера. Когато играя online билярд с приятелката ми играта ми сече доста, особено когато се удрят топките, но интересното е, че когато мърдам мишката не ми засича, пак сече но много по малко, първо помислих, че проблема идва от браузера разбира се, обикновенно съм със фирефох, пробвах със Google Chrome , насичането стана по малко, но пак същия проблем, сече и когато мърдам мишката спира да засича. Същия проблем е и със някои клипове, гледането на ХД клипове просто е невъзможно, направих един експеримент, един приятел има много стар лаптоп, процесора му е 2хз (същия като моя) едноядрен, видеокартата му е 128 мб (същата като моята) но РАМ паметта му е значително по малко, моята е 850 и нещо а неговата е 99 (да,толкова е Лол) компютъра му сече уникално много, но интересното е, че при гледането на ХД клипове или някакви игрички online изобщо не му засича самата графика... тотално съм объркан. От какво идва проблема? Не ми се вярва да е видео картата ми, защото когато играя World of Warcraft или нещо от тоя сорт игрите изобщо не ми засичат.. не вярвам да е от дриверите ми, видеото ми е АТИ радеон family pro (така мисля, че беше) слаба е, знам, но би трябвало с лекота да изкарва тези online игри, дори и ХД клиповете (примерно 750м), дриверите АТИ не ги update-ва на такива стари видео карти, дадох го на сервиз когато беше тотално развален и тогава му смениха г/д основно всичко, мисълта ми е, че човека трябва да е сложил най новите.. сигурен съм. Не знам какво друго да допълня, ако някои има представа от какво може да е проблема моля да ми каже! Поне да ме опъти как да го оправя. Ако има въпроси питайте. Мерси!