.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: цикъл

Повече от фен

цикъл

здравейте! та направо към въпроса значи никога не съм водила полов живот имам цикъл от 6 sreshty 7 клас лятната ваканция и трябваше сега този месец да ми дойде на 2 априлл а вече сме 11април и не ми е все още мама ми каза че ще ходим на лекар ако не ми дойде до края на месеца ама нз аз неискам да ходя и ако може някой да каже от какво е на 15 сам ако е от значение . благодаря много на хората които ще отговорят !!!!!! лека вечер

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има много причини, поради които да ти закъснява - климат, прием на лекарства, рязко качване или сваляне на килограми, стрес и т.н. Най-добре отиди на гинеколог, права е майка ти, и без това един профалктичен преглед да си направиш. Не е страшно, особено щом си девствена.

Banned
    Спокойно и на мен първите две години не ми идваше редовно, може просто да не ти се е регулирало още

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си девствена или просто , ей така, постна темата в "Секс" ?
    - Причините, поради които да ти закъснява могат да са най-различни: прием на антибиотици, смяна на климата, стрес и т.н. Отиди на гинеколог.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Пък можеш да пробваш да пиеш бял равнец,помага. Билка е, няма начин да ти навреди.

Banned Мега фен
    климат,смяна на местоположението,пиене на витамин Ц,пиене на лекарства,един месец не е фатално,че чак на лекар да ходиш.. а и + това има хора,които до 3-4г. след като им дойде имат нередовна менструация така че спокойно

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е лошо един профалактичен преглед да си направи и да посети гинеколог.

Banned Мега фен
    ^ имах в предвид преглед точно за това,че е малко пресилено.. иначе на профилактичен така или иначе се ходи 1-2 пъти в годината..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Гинекологичен преглед, ако си девствена не трябва да те тревожи ни най-малко. Не боли, не е страшно, а и не би навредило. Що се отнася до цикъла в никакъв случай не би трябвало да те тревожи. Както са написали по-горе причините може да са много. Отделно от това при някои жени цикъла се нормализира и започва да идва от дата на дата, след като започнат да правят секс, при други дори след раждането, а при трети никога не е напълно предвидим. Но пак повтарям - преглед не би навредил и не трябва да те притеснява.

Banned Мега фен
    ^ при тия третите в повечето случаи се изписват противозачатъчни примерно,за да им се нормализира..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ при тия третите в повечето случаи се изписват противозачатъчни примерно,за да им се нормализира..
    Точно така има методи и лекарства, които уж са за нормализиране на хормоните, но доста често водят до ужасни последствия, като прекомерно окосмяване и напълняване например. За това е хубаво при подобни случаи да се потърсят повече от 2 мнения при различни специалисти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    "Ужасните" последствия идват тогава,когато хапчетата за регулация, не са изписани правилно. Именно заради това се правят изследвания.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    "Ужасните" последствия идват тогава,когато хапчетата за регулация, не са изписани правилно. Именно заради това се правят изследвания.
    И не само. Хапчетата не винаги указват едно и също влияние на тялото. Моя много близка приятелка мина през стотици изледвания, десетки различни лекари и предписания и ефектът е 36 годишна, 110 килограмова жена със затруднения в дишането и отоци в краката, според специалисти, в следствие от хормонални нарушения на предписани хапчета за регулация преди повече от 6 години. Според гинеколога на когото се спря последно всичко това е могло да й бъде спестено.
    За това казвам, че е хубаво да имаме повече от 2 различни мнения, за да сме сигурни в това, което предприемаме.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За периода на тези 6 години нищо ли не е предприето,защото е факт ,че има такива жени,които имат проблеми с хормоните. При такива ситуации,просто не е хубаво да те блъскат допълнително като опитно зайче. Както и да е, изчекнахме темата.
    maDamn

Повече от фен
    izvinqvam se 4e pisha na latinica blagodarq mnogo na vsi4ki ami to kvo tochno ti pravqt 4e ne sam hodila do sega pak me e malko strah

на мен трябваше да ми дойде още в края на миналия месец, но реших да изчакам известно време и вчера ми дойде.....предполагам, че е от климата
    Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива

Цикъла закъснява по много причини не се притеснявай веднага. Често е от климата, а и както сега един ден е топло на другия студено е нормално.. Случва се и при пътуване или при стрес причините са много, а и както вече казаха един преглед при гинеколог не е нищо страшно.

http://bialotechenie.net/ginekologichen-pregled/ ето тук може да прочетеш какво точно е прегледа
    Последно редактирано от mimchenceto : 04-13-2012 на 12:23

Повече от фен
    doide mi spokoina sam blagodarqna vsi4ki i pak da se izvinq 4e isha na latonica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си