- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концерт.
Надявам се, че това е правилния раздел.. Ако не, затворете/преместете темата..
Така, лятото ще ходя на концерт на стадион Васил Левски и се чудя какъв билет да си взема. Доколкото знам най-хубаво се вижда от седящите места, които са точно с-у сцената, 1,2,3 и 4 ред?! Хем искам да съм на седящо, защото няма нужда да се буташ, за да си по-напред, имаш си точно определено място, виждаш всичко перфектно.. Но същевременно ми се иска и да съм някъде близо до сцената, за да имам шанс да хвърля нещо, да съм по-близо до изпълнителя?! Пък и ако си взема седящ билет няма да мога да се редя за backstage, което също е минус...Та, мисълта ми е, хората, които са запознати да споделят кои според тях, са най-хубавите места. Много ще съм Ви благодарна.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Най-яко е да си прав. Просто защото може да се разхождаш наоколо. Не е необходимо да вдигнеш 101 души, за да отидеш до тоалетната, а и винаги се вижда по-добре.
На кой концерт ще ходиш? ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На Lady Gaga <3// Благодаря ти за инфото иначе, наистина ми е мн. важно ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Знаех си аз. xD Стадионите по принцип са големи. На този не знам дали ще е в средата сцената или в края, но седнал не се вижда ИЗОБЩО добре.
Ако си голям фен даваш повече пари и отиваш пред сцената. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм готова и на най-скъпия билет, само да виждам и чувам добре ;д Мерси отново.
Albus Dumbledore.
Като човек с опит ( минал през всички възможни места ) най-отпред си е най-яко!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
благодаря ти.![]()
Albus Dumbledore.