.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Post Всякакъв съвет би бил от полза

Здравейте. Няма да ви лъжа, че това е историята на мой приятел, познат, братовчед и т.н. Аз съм главното действащо лице в историята.
    Било каквото било в миналото - зарибявки за по една вечер, няколко не толкова дълги връзки, но смятам че вече се ориентирах. Харесал съм си едно момиченце, с което наистина не знам как да действам. Носи и се славата малко на проклетница - обичала да разиграва момчетата, като не пропусна да направи същото и с мен. От едно училище сме и висим по доста време заедно през междучасията и приказката ни върви доста сладко, в нета чат-пат се засичаме и си пишем - също минава добре, като до известна степен с езика на тялото си ми казва, че има нещо. Когато обаче я питам да излизаме се измъква. Познатите й (не приятел(к)и!!!) твърдят, че има хляб в моята работа, но не знам защо така се дърпа. Вие какво ще кажете?
    Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Пробвай пак, след което се зариби се с най-добрата й приятелка.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Питай я защо не я е шубе да излезе с теб. Ако пак се направи на интересна, пускай я да пасе.

Ааааааа... Най-добрата и приятелка е кон от всякъде Все пак мислиш ли, че би проработило?

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kalashnikov Виж мнението
    Ааааааа... Най-добрата и приятелка е кон от всякъде Все пак мислиш ли, че би проработило?
    кон, кон.. колко да е кон.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С какво забивката с най-добрата и приятелка ще промени нещата?

Нали се сещате, че и да изревнува, и да мине донякъде номера, може да е привързана към приятелката си и съвсем да го отсвири?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Има такива хора. Имах такава приятелка - копеле, тая не можеш да я изкараш от тях, ако ще апокалипсис да идва. Не знам на кво се дължи. Чак такъв социопат и аз не съм.
    Инак, както ти казаха - пробваш за последно и я пускаш да пътува. Аман от такива, дето се правят на недостъпни.
    Или не те харесва достатъчно, или е проста кифла, която не знае какво иска, но обича да й повдигат самочувствието.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Прави се на недостъпна.
    2. Не те харесва достатъчно.
    3. Няма необходимото самочувствие и смелост. (макар, че е тъпо , ако си го мисли това, де ;d )
    Та, пробвай за последен път, наистина. Тъпо е да се опитваш, да си даваш празни надежди, а на другия човек и грам да не му пука.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Защо всички смятате че е най-добре да се откажа? Нали все се учим да не се отказваме и че ако искаме нещо силно то се случва? Не искам да се отказвам Ще я питам пак, сега сме ваканция.

Град
    Студентски град
    Защо всички смятате че е най-добре да се откажа? Нали все се учим да не се отказваме и че ако искаме нещо силно то се случва? Не искам да се отказвам Ще я питам пак, сега сме ваканция.
    Питай я пак, но на живо, не в скайп. Ако пак ти откаже, не виждам какво можеш да направиш. Ако искаш нещо силно, може да се случи, но при тия взаимоотношения не е малко по-различно.
    Temet Nosce

벨야카

ми явно момата само флиртува с теб и не се замисля за връзка о.О
    или верно я е шубе и само се прави на отворена. явно това означава "разиграването" й - че уж е много вървежна,флиртува,а у ама се плаши от вниманието на мъжете, когато то стане по-сериозно и настъпателно.
    в известна степен и аз съм подобен спек. понякога ме кефи да провокирам, ама е така не ми се излиза по срещи, понякога и откровено се плаша..

изцяло към Умри съм без частта с най-добрата приятелка
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторе - тъп и упорит си. А тия две качества в комбинация водят само до хорското съжаление към теб.

Да не се отказваш не значи да упорстваш като кон на празна ясла или магаре на мост.

В някои случаи кофата е спукана, и няма да се напълни с вода, ако ще под Ниагара да я сложиш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Здравейте, пак съм аз.
    За следящите темата - мацката потъна в дън земя Нито съм я чувал, виждал, засичал в нета, нищо!
    С вързани ръце съм изглежда Не ми остава нищо друго, освен да си легна отново с мисли за нея и да чакам дядо Господ да направи чудо, понеже съм е*ати безнадеждния тип :X Пу, отчаях се!

Авторе, здраво си се заинатил Пробвай още веднъж да я поканиш да излезете и ако пак откаже - здраве да е. Все пак това, че искаме нещо силно въобще не означава, че ще го получим...и не забравяй има още много риби в морето :P

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва, че като искаме нещо много силно и то се случва... поне при мен не работи. Тъй че, остей тия работи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Очевидно не те иска. Кво се мъчиш повече?
    Това с искането силно... работи при две условия. Първо, работиш по въпроса, а не стоиш и не чакаш да ти падне от небето. Второ, нещата трябва да зависят само от теб. Когато говорим за отношения между хората, това не е така.

ААхах и аз съм момиче и аз така правя !! Тоес прави се на интересна така ви превързвамее !! a и с приятелката и зарибявка няма смисал най мн да ги скараш !! Прросто ако я искаш върви и зад задника !

^да бе.

хич не й върви зад д-то.
    само малоумниците ги "прЕвързват" така.
    яките пичове не ходят след ничие дупе и следователно мацките са прЕвързани към тях
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Всичко е под контрол, отново сме в играта! Въпреки, че едва ли ви интересува, ще ви кажа какво е станало. Каза, че заминала малко при роднини ваканцията и се извини, че не сме излезли, тия дни ще се видим. Благодаря ви! :*

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Здравейте, пак съм аз.
    За следящите темата - мацката потъна в дън земя Нито съм я чувал, виждал, засичал в нета, нищо!
    С вързани ръце съм изглежда Не ми остава нищо друго, освен да си легна отново с мисли за нея и да чакам дядо Господ да направи чудо, понеже съм е*ати безнадеждния тип :X Пу, отчаях се!
    Eх, само ако дядо Господ раздаваше гаджета така, без да си мръднеш пръста сами да идват.. Мечти, мечти..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си