- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заслужава ли си
Здравейте! Момиче съм,на 15 години.Пиша тук,за да искам съвет и мнение-както от момчета,така и от момичета.От една седмица си пиша с едно момче,което си има приятелка от около половин година.Говорим си по телефона,когато не сме на скайп,пишем си и тн.Днес излизахме,той е много забавно момче и ми е много хубаво с него,НО.. днес излизахме забавлявахме се,разходихме се..опита да ме целуне дръпнах се,той попита защо и му отговорих,че просто си има приятелка и се чувствам кофти и той каза ШАНС.. (относно това,че си има приятелка го каза) Ядосах се и поисках да си ходя.Сега в скайп пита що така било станало,обясних му отново,а той каза " Харесвам те,но не мога да пусна питомното,за да гоня дивото,ако имаш желание и ти е приятно искам да се виждаме без тя да знае " Категорично отказах. Засега уж се съгласих поне да си пишем,но.. заслужава ли си изобщо да си пиша с такъв човек ?
По-добре не се занимавай.Накрая може да вземеш да изпиташ някакви по-силни чувства към него,затова остави нещата навреме.
тва само една мъжка п*тка може да го каже, '' да се виждаме, ама без тя да разбира '' моето мнение е, че не заслужава даже да му пишеш, щом толкова знае ! ако той наистина те харесва, заради теб би оставил онази неговата ... но не той предпочита и двете ви заедно ... апфф не го заслужава просто![]()
100%-ово не ти казвам!!Знам как стоят нещата почти личен опит и мога да ти кажа,че нищо няма да излезе накрая.няма смисъл.все едно си 2ра дупка на кавала.или става нещо или хич да не те занимава))) после ти ще си наранената.на него така му отърва и ако види,че си съгласна ще си каже 'щом е съгласна на това,нямам намерение да ставам с нея гадже'.НЕДЕЙ !!!!!!!
Спри да го отразяваш по-добре. Кажи му, че не си втора цигулка и после игнор.
Първоначално написано от antifashionshit
хаха нещастник. Изобщо не се занимавай с тоя! Замисли се само, ако след време имате по - сериозни отношения, как ще иде при друга и ще й каже същото ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещастник е.
Не му стиска да пусне питомното.
Не ти трябва такъв.
Точно "путьо". Ако искаш да си втора цигулка - ок, ако не искаш - най-добре не задълбочавай нещата. Но пишейки си с него, със сигурност му показваш, че ти пука и че може би след време ще склониш да му приемеш условията.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
да избира теб или нея... ква кретения ти е писал.. да не изпуснел питомното... ха-ха! ами като е така що не си излиза и не си пише, забавлява с питомното си гадже, а се занимава с дивото?
казвай му да избира и тва е... ако избере приятелката си, направо го заебавай и не му пиши дори.
не падай толкова ниско, намери си някое момче което ще е само с теб и ще си му единствена, а не с такъв и да се виждате тайно.
Последно редактирано от Neftochimic : 04-03-2012 на 17:04
<N>
не си заслужава не му обръщай внимание и не се занимавай с него ще си намериш някой по добър от него
Dump him, не си струва.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Много добре си направила, евала! Не си заслужава да се занимаваш с такъв човек, с който ако случайно решиш да се занимаваш - ще направи същото и с тебе. А точно такъв не ти трябва. Направо ми стана жал за момичето, а "уж" ходят от половин година.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥