.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Съвет,чувствали ли сте се така ?

Здравейте Знам,че всеки тук има по някой и друг любовен проблем,при мен едва ли е точно проблем ,но все пак да споделя ..Имам си достатъ1но грижи ,за да хленча по някой .Смятам се за силен човек ,но това което ми се случи (относно нещата в любовта) не го очаквах .С момчето,с което бях се разделихме по незнайни и за мен причини ,все още не мога да си обясня защо точно така се получи .Мислех,че той е човека за мен ,че след толкова погрешни хора в живота ми и на мен ми се падна щастието да си имам стабилен приятел .Е да ,ама не ...Бяхме заедно около 2 месеца-3 ,всичко започна да се разпада,защото той замина да учи в друг град ,а докато бяхме заедно уговорките бяха ,че няма да се разделяме и всичко най-най положително,но в един момент видях как стоят нещата ,как аз стоя на заден план .. по всичко си личеше просто .Никога не съм разбирала хората,които се държат с теб чудесно ,всичко върви между вас страхотно и в един момент без да се усетиш на този до теб вече не му изнася да е с теб (явно така излиза). Дори като се разделихме той не ми отговори на последното съобщение( да странно да скъсаш с някой на съобщения ,но нали така всички са по-смели ,а и той не ми звънна ) Главната причина да се разделим беше -Откакто замина нищо не беше както преди ,не исках да го притискам , но му казах ,че за мен не е нормално на 2-3 дни да сме се чули 1 2 пъти,при положение че толкова свикнах с него .Той ми обеща ,за да ми докаже ,че не съм права да ми звъни по -често и на другия ден и по следващия пак същото .. аз се ядосах ,скарахме се ,и той дори и на последното съобщение не ми отговори .. И така това беше историята .Но от тук натам не мога да си позволя да вярвам толкова сляпо на някой , а той от нищото да забрави за всичко,всичко давах за това момче ,мислех ,че го заслужава ..Исках само да споделя евентуално за съвети някакви ако има окей
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Връзки от разстояние не може да се нарекат връзки. Не можеш да му държиш сметка, защото те е зарязал. Човека просто е осъзнал, че няма да се получи с километрите разстояние помежду ви. Целувки по скайп и разговори по телефона въобще не са достатъчни. Рано или късно щяхте да скъсате. Е, изглежда е било рано, но така е и по-добре. Намери си ново момче от твоя град и бъдете заедно.

Значи..аз мисля..че връзките от разстояние съществуват..ако хората наистина се обичат...и не ги интерсува друго освен това... Явно не сте били един за друг..ии съдбата ви е иззиграла лоша шега...Както казва DisappointedDreamer намери си момче от твоя град

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не всеки е способен да поддържа връзка от разстояние. И все пак, ако има желание, има и начин.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да, така е. И ти си права.

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Еми в повечето случаи така става. Единия замине някъде си ( в друго населено място ) и комуникацията е по телефона или в интернет ... имам много приятели и познати минали по тоя път, не е невъзможно, просто в ранен етап на една връзка за мен е пречка и то голяма.
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно не сте били един за друг. Вярно, че връзките от разстояние са трудни и не са за всеки, но все пак учи в друг град, а не в чужбина. Причината само той си знае защо, аз съм си на мнение, че можеше да поддържате връзка и да се виждате (макар и по-рядко) - стигаше и двамата да го искате, но явно няма как да стане това при вас.
    Та, както и да е.
    Няма какво да правиш - нито да му държиш сметка, нито каквото и да е било.
    Просто спри да контактуваш с него и продължи напред.
    Щом така е решил - окей ,няма да му пречиш. И това е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Странно нещо са връзките от разстояние и много малко хора се справят с такова положение.
    Продължи напред и недей да го мислиш толкова. Ще има и следващ "единствен" ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си