- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми иска секс... !
Ето това май не си го прочел
Ми като се отчайваш вземи да говориш сериозно с нея и не да се съветваш с някой си приятел, а да я заведеш при лекар, който да и помогне! Таа тя има ли си приятел или не е ясно?! Може би да има някакви комплекси, че никой не я обича/харесва и да си мисли, че тези неща ще ги намери в теб. Разликата е, че ти и ги даваш, но като брат, а не като гадже.
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
AniBG, ти сериозно ли се върза на историята? Че и един анализ и дръпнахте на тая въображаемата сестра...
Почвайте се. Само ползвай презерватив, че кръвосмешението се преследва от закона.
Преди 3-4 години срещнах едно момиче. Запознахме се покрай моя съученичка, та имала брат. Оказа се, че беше на 7, той на 15, и са правили секс, докато техните не били вкъщи........В началото не повярвах, но ми каза, че всеки път брат й й давал презерватив със себе си, даже ми го показа..
Таа всичко е възможно..
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Трололололо...познатата схема...колко пъти е пускано тва, просто не е истина!
maDamn
Хващаш я и я пориш зверски, обругавайки таласъмената й дупка със своя могъщ оловен боздуган.
То фейка се лее, ебаси.
човеко.. ако не тролиш те съжалявам.. и нз.. другите ти казаха
Е, как не може да разбере ми е мн.интересно
Сигурно си разбира момичето, но иска да види докъде ще стигне...
дали е просто сексуална фантазия или нещо повече
и тя какво ти отговори, че викаш не разбира
смисъл, интересен ми е разговорът ви![]()
Моето момиче, с удоволствие ще се погрижа за сестра си след работа !!!! В залата има 4 човека на кръст и аз кисна цял ден във форума па реших да попитам и тук за някакви мнения .. като мислите че темата е фейк спрете да коментирате бе хора.. Боже, Боже ...
Ако темата не е пързалка, те съветвам да седнеш и да поговориш със сестра ти. Можеш дори да я отвратиш. В интернет има достатъчно цветущи примери за извратени истории с кръвосмешение. На 17 години звучи кофти да не е запозната с последствията от подобно нещо. Кажи и че сериозно започва да те притеснява, че това не е нормално и ако се шегува - сега е моментът да ти каже, защото в противен случай ще бъдеш принуден да говориш с вашите и да я заведеш на терапия. Наистина, ако не е шега звучи ужасно притеснително и те съветвам да действаш. Ако трябва я сплаши. Надявам се сестра ти да си прави шега.