- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черна къна
ЗдравейтеЗначии попринцип къната е нещо,което мразя ужасно много,но преди 5 месеца някъде направих огромната грешка да се къносам с черна индийска къна. Уж подхранвала ,правела косата жизнена и здрава..глупости,моята беше ужасно твърда след процедурата.наясно съм,че черната къна не е истинска и че има известно количество химикали в нея,което пък от друга страна ме обнадеждява,че може да се премахне по-лесно. В моемнта боядисвам корените си с безамонячна боя,за да не приличам на циганка ,не бих си позволила да излезна така.Идеята ми е постепенно да покривам израстналата коса с боя,която лесно пада,а пък и много по-лесно би могла да бъде премахната. Въпросът ми е ,как да спомогна смъкването на къната? изчетох хиляди неща,но ще се радвам,някой ,който се е борил с къната да сподели.
благодаря предварително![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
никой ли ?
Aми..аз доста време гледам че никой не пи6е ...а аз не мога да ти помогна...ЗА6ТОТО 1.на 13 съм...2.Много не рабрах какво е станало...ноо може да си поядисаш косата тъмен цвят!? нЗ..дали помага това за6тото не разбрах много ..![]()
косата ми е черна от тва по тъмно на къде не знам...
Значи първо ще ти се скарам, че веднага след къната си се боядисвала! Това води до нацъфтяване на косата.. Иначе и аз се боря с падането на къната, обаче за момента просто я чакам да падне сама.. :д
е чак пък всеки ден по няколко пътиаз преждевременно ще остана без коса
забравих.. моя приятелка се къносва и за около месец и пада почти на 90% така че споко,но имай в предвид,че тя си прави маски на косата
Септември ще навърша 14 (набор 98 ). Ако ме сравняваш с барбито - тя е друг човек, който се представяше за мен (познаваме се, но не знам защо го направи) и тя е на 14. Надявам се да не ме е излагала като е качвала мои снимки и е писала глупости от мое име.. :д
По темата: Вече изказах мнение. (:
Боря се със същата черна индийска къна... е тва чудо падане няма... ;х Да, подхранва, сега косат ами е супер мекичка и тнт .. но просто е някакъв ужас ... Косата ми в момента седи някак шарена, на места не е паднало почти нищо, на други е паднало бая .. на 3ти имам някакви червеникави отенъци ... Обмислям варианта да боядисвам върху къната с безамонячна боя и аз като теб ..
Иначе .. по принцип си правя маски с кисело мляко, бадемово масло, хума, жълтък .. квото намеря общо взетоИ пада .. но гледах да не нанасям маската по корените, защото ще се омазни от бадемовото масло .. и сега седя някак шарена ;д .. така че ако имаш намерение да си правиш маски, давай на абсолютно цялата коса , без да прпускаш места, за да не стане някой гаден гаф ..
значи до колкото знам форума е за да зададеш въпрос и хората да ти отговорят, да споделят опита си.. така че това ''не стига,че ти пише...'' е излишно! колкото до ''голямата '' грешка къна + боя не виждам къв е проблем,тъй като аз фактически не см слагала боя върху къната, а само на израстналите корени
емии простоо се събра твърде много спам ,дори не смятам ,че е кой знае колко вредно,както и да е всеки с преценката си. Хумата сваля боята и къната(уж) но се иска търпение
^ доста.. поне 1-2 месеца си отдели..
^ забравих.. + жълтъка,киселото мляко,маслата..
Mи добре де....Просто никой не пишеше и затова исках да помогна...Това,че не съм успяла не значи,че трябва да ме нападате...Съжалявам!