.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Годините нямат значение, ако той просто иска да я чука. Обаче, точно в такъв случай годините имат голяма значение - той самостоятелен, работи, живее на семейни начала с приятелката си, тя - ученичка, под покрива и крилото на мама и тати. Просто няма как да се получи между тях, поради простата причина че приоритети им са различни. Той ще иска да създаде семейство, тя още няма да е завършила средно образование. Виж, ако тя беше на 22, а той на 32, тогава хубаво, няма нищо лошо, ама в нейния случай според мен въобще не трябва дори и да си помисля за него.

Авторке, стой си на д-то и си намери момче 2-3 години по-голямо от теб, с което нещата биха могли да се получат. От този 26 годишен друго освен секс няма да се получи. Пък и дори да тръгнете, не след дълго ще се разделите, тъй като сте на 2 различни етапа от живота си.
    Самоцитирам се.

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от mim* Виж мнението
    от седмица вече харесвам по-голямо момче от мен(горе-долу 10 години). Той има сериозна приятелка, живеят заедно, но все ми се усмихва, и аз му се усмихвам, хвърлям му влюбени погледи и т.н. Колега е на баща ми и това ме притеснява.Една приятелка ми каза, че не е проблем- не е женен, няма деца, а и не е мн по-голям !!!!! Постоянно мисля за него,не мога да спя, да ям и плача постоянно!!! моля ви, дайте ми съвет!!!!!!! ;((
    Откажи се.Искаш го ,защото е почти невъзможно да го имаш.И да стане нещо ,ще си еднодневка.Само ще пострадаш от цялата работа.Няма смисъл.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от mim* Виж мнението
    от седмица вече харесвам по-голямо момче от мен(горе-долу 10 години).
    И спрях да чета...

Здравей.

Кракто казано: Нищо сериозно не може да има между вас. Само ще те използва за секс. Различен ви е етапа в живота...Никога няма да сте реална двойка.
    Ако и ти желаеш само секс давай...Тогава и двамата искате едно и също. Желаеш ли повече---> Бягай далеч...ще страдаш.

Greets
    MBF

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ако баща ти разбере нещо, тоя няма само да яде бои, ами и ще го съдят /поне за моя важи/.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си