- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви отблъсква и какво ви привлича?
Има прекалено много теми за аналния секс,но...никъде не видях конкретния отговор от тези дето го правят и тези дето не го правят на въпроса на темата ми.Може би съм се замислила да направя някакъв опит за анален секс и търся конкретни мнения от опитни хора както момчета така и момичета.
Отблъскваше ме мисълта за болката и страха от подготовката. В един момент ми хрумна, че искам да пробваме и изведнъж открих, че няма нищо страшно. Освен това, бях успяла напълно да се успокоя, да се отпусна и още първия път въобще не ме боля. Беше странно като усещане и най-в началото имаше лек намек за болка, но отмина много бързо. Всъщност доста ми хареса.
ПП. Вие нали скъсахте с гаджето ти? С някой друг ли мислиш да пробваш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Любопитствам.Имала съм намеци за анален секс,но като че ли нещо самата идея не ме привлича достатъчно.
А относно гаджето не е първия,надявам се няма да е последния,но е възможно да пробвам с друг анален,ти го описа доста...хубаво.Само усещане ли е или свършваш и от него и коя е топ позата за анален секс?
Само усещане е засега, но и аз още нямам много опит.Нямаме място да го правим често. Мисля си, обаче, по усещането, че мога да свърша така. Ще видим.
На нас ни е най-удобно, докато аз лежа по корем с разтворени крака, а той е отгоре. Ако човека в началото е много внимателен и ти си много отпусната без странични мисли, не би следвало да боли. Ако заболи, спирате за малко и то разминава бая бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
При аналния секс особено като ти е за първи път ще ти стане адски хубаво от чисто психологическа гледна точка. От самия факт че го правиш. За да не е болезнено е важно ти да се отпуснеш, да не се опитваш да се стягаш от притеснение или нещо такова, защото това ще има силно отрицателен ефект. Лубриканта е препоръчителен, макар че аз почти винаги съм го правил без него и не е имало никакъв проблем. Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг. Така момчето ще има по добър контрол и ще може плавно да прониква, защото на задна примерно ще се "полакоми" и да проникне бързо или просто от самата си тежест да не се усети колко натиска. Презерватива е силно препоръчителен първо защото момчето може да хване някоя инфекция (макар че и това не става толкова лесно) и второ защото момичетата понякога изпитват неприятно чувство след като им свършиш дупето, защото след това може да потече малко и се чувстват неудобно, а се стремим да избегнем това.Най- добрия начин за започване на анален според мен е докато ти го "яздиш" и сте лице в лице момчето леко да започне да масажира ануса ти използвайки естествения ти лубрикант от вагиналния секс да проникне с пръст и леко да разтрива халката, то се усеща като се отпусне на пипане ..... и така. Няма нищо страшно. Навсякаде го описват като супер ултра хардкор
, но ако се направи като хората без притеснение е невероятно преживяване. Аз обожавам аналния секс и за мене който не го е правил все едно не е правил секс просто....
А и приятелките ми, с които съм го правл също не са имали оплаквания, така че явно и за момичетата е доста вълнуващо преживяване. Чувал съм доста кофти истории за момичета, които са го правили с разни тъпаци дето нямат грам акъл ама затова ще подбираш, с кой да го направиш и ще му обясниш че твоя задник не е пълна пуйка.
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Моят най-голям страх беше, разбира се, болката и въобще цялата подготовка, както вече се спомена по-горе. Това, което ме привлече е, че е табу, че е нещо съвсем различно, а мен различното и неприемливото много ме привлича. Също така бях и любопитна.
В крайна сметка го направих един ден, когато бях решила да направя изненада на приятеля ми и се чудих какво. Вече му бях спретвала доста изненади, но исках нещо различно. И докато правихме секс просто му намекнах, че ако има желание може да разнообразим по този начин. Чувството беше странно, но не ме боля. След още няколко пъти съвсем се отпуснах и всичко стана чудесно. И все пак искам да отбележа, че искам този акт да си остане като "различното". Нещо като допълнение към секса. В никакъв случай не искам да го правим всеки път. Нека си остане специално.
Да бе... едно такова специално се чувстваш. И някво мръснишко...
Хубавото е, че за разлика от вагиналния, тук няма разлика между опитно и неопитно момче. Стига да не е гнусен егоист, да има елементарна сексуална култура, да иска да направи преживяването хубаво за момичето си и да не бърза като теле пред майка си, нещата ще са направо перфектни. Има някакъв чар в това с човека до теб да сте си първите в нещо сексуално.
От аналния ме отблъсква само едно,не болката сами се сещате за какво говоря.Толкоз истории изчетох тук и съм слушала,че.....
Ако има свястна подготовка, няма да има гафове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Мхм .
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Жената има пyтka за тая работа, не гъ3!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Направих го снощи в крайна сметка.И пантерката е права,имаше го това мръснишко чувство.И беше добре отзад колкото и скептично настроена да бях ,а позите бяха задна и аз отгоре.Благодаря за съветите в темата и на тези дето ми писаха на лични!
Задна и ти отгоре? Че вие сте подходили супер хард :д
твърдо подкрепям мнението на Сириус
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ааа, не, не. Саша никой не може да я замести.
Аз ли съм от малкото които не са се омазали от аналния без момичето да си е правило клизма? Просто трябва да знаеш как да подходиш...
Мне. Всъщност, мисля, че повечето са така. Клизмата не само че не е толкова нужна, която я изкарват, ами и е неприятна, отнема време и отнема чара на непланувания анален. Под "неплануван" далеч нямам предвид да се отиде на купон и да се прави в едната стая, докато в другата има 30 човека, не съм от тези и едва ли някога ще бъда.
Не си. И аз винаги като съм правил анален момичетата не са си били правили клизма и не е имало абсолютно никакъв проблем.
"If you look like an idiot it's probably punk."