.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Bad girl,пантерке спокс ще ви се случи и на вас да се подрискате!Клизми си правете тва е решението против гафове!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз не бих посмяла без. Чувала съм интересни случки от тоя тип. Иначе бившата ми най-добра приятелка го правеше без клизма редовно и все се хвалеше, че всичко си било наред, докато един път спря да бъде. После имаше жалване 5 месеца по въпроса дали щял да разкаже на някого. Не знам за чара на непланувания анален, но знам, че никак няма да го усетя тоя чар, докато се притеснявам за фал и не смея да мръдна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Винаги съм бил фен. Не съм намирал нищо отблъскващо, напротив.

Идеята, че е "забранено" местенце играе голяма роля в удоволствието. Това, че партньорката ти се отдава напълно, като не ти отказва нито един начин, по който да те задоволи, това че ти има пълно доверие и знае, че няма да я нараниш..
    Има странна близост в това, поне от моя гледна точка.. Пък и чисто физически, усещането е много по-различно от вагиналния секс (дори и без презерватив), тесничко и леко релефно, леко пулсиращо, нямаш притеснения къде ще свършиш..

Стига да има пълна хигиена, много доверие и търпение не виждам защо аналния секс е нещо лошо или нещо, от което трябва да се страхуваш. Всичко зависи от партньора ти.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Това, че партньорката ти се отдава напълно, като не ти отказва нито един начин, по който да те задоволи, това че ти има пълно доверие и знае, че няма да я нараниш..
    Има странна близост в това, поне от моя гледна точка..
    *скимти* Прави ми се секс. Сега, веднага, моменталически.

Сиси, ако си ходила до тоалетна преди броени часове, клизмата е напълно ненужна. Не се виждам да правя непланиран анален, ама всеки път с тая клизма... Стига да не си го вади рязко и червото да ти е празно (съжалявам за грубия език), няма какво да стане.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    *скимти* Прави ми се секс. Сега, веднага, моменталически.

Сиси, ако си ходила до тоалетна преди броени часове, клизмата е напълно ненужна. Не се виждам да правя непланиран анален, ама всеки път с тая клизма... Стига да не си го вади рязко и червото да ти е празно (съжалявам за грубия език), няма какво да стане.
    Е, сигурно и така може. Аз също не харесвам клизмите като цяло, но без такава не мога да се отпусна после като хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз клизма не съм правила, гафове не е имало, но ако съм честна не съм и правила анален секс толкова често.
    Пробвала съм го на задна, легнала настрани с гръб към него и в стандартната мисионерска, само че имам една възглавница под ханша. Това най-много ми хареса, заради... айде, ако на някой му е любопитно какво толкова много ми е харесало да ми пише на лично, че не ми е комфортно да споделям чак такива детайли в коментар

Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг - така наречените лъжички
    Doggy също е подходяща

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Е да ама и клизмата не е гаранция ,защото всичко зависи от метаболизма,освен ако клизмата не е непосредствено преди акта.Поправете ме ако греша!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си