- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви отблъсква и какво ви привлича?
Bad girl,пантерке спокс ще ви се случи и на вас да се подрискате!Клизми си правете тва е решението против гафове!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Аз не бих посмяла без. Чувала съм интересни случки от тоя тип. Иначе бившата ми най-добра приятелка го правеше без клизма редовно и все се хвалеше, че всичко си било наред, докато един път спря да бъде. После имаше жалване 5 месеца по въпроса дали щял да разкаже на някого. Не знам за чара на непланувания анален, но знам, че никак няма да го усетя тоя чар, докато се притеснявам за фал и не смея да мръдна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Винаги съм бил фен. Не съм намирал нищо отблъскващо, напротив.
Идеята, че е "забранено" местенце играе голяма роля в удоволствието. Това, че партньорката ти се отдава напълно, като не ти отказва нито един начин, по който да те задоволи, това че ти има пълно доверие и знае, че няма да я нараниш..
Има странна близост в това, поне от моя гледна точка.. Пък и чисто физически, усещането е много по-различно от вагиналния секс (дори и без презерватив), тесничко и леко релефно, леко пулсиращо, нямаш притеснения къде ще свършиш..
Стига да има пълна хигиена, много доверие и търпение не виждам защо аналния секс е нещо лошо или нещо, от което трябва да се страхуваш. Всичко зависи от партньора ти.
*скимти* Прави ми се секс. Сега, веднага, моменталически.
Сиси, ако си ходила до тоалетна преди броени часове, клизмата е напълно ненужна. Не се виждам да правя непланиран анален, ама всеки път с тая клизма... Стига да не си го вади рязко и червото да ти е празно (съжалявам за грубия език), няма какво да стане.
Аз клизма не съм правила, гафове не е имало, но ако съм честна не съм и правила анален секс толкова често.
Пробвала съм го на задна, легнала настрани с гръб към него и в стандартната мисионерска, само че имам една възглавница под ханша. Това най-много ми хареса, заради... айде, ако на някой му е любопитно какво толкова много ми е харесало да ми пише на лично, че не ми е комфортно да споделям чак такива детайли в коментар![]()
Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг - така наречените лъжички
Doggy също е подходяща
Е да ама и клизмата не е гаранция ,защото всичко зависи от метаболизма,освен ако клизмата не е непосредствено преди акта.Поправете ме ако греша!