- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви отблъсква и какво ви привлича?
При аналния секс особено като ти е за първи път ще ти стане адски хубаво от чисто психологическа гледна точка. От самия факт че го правиш. За да не е болезнено е важно ти да се отпуснеш, да не се опитваш да се стягаш от притеснение или нещо такова, защото това ще има силно отрицателен ефект. Лубриканта е препоръчителен, макар че аз почти винаги съм го правил без него и не е имало никакъв проблем. Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг. Така момчето ще има по добър контрол и ще може плавно да прониква, защото на задна примерно ще се "полакоми" и да проникне бързо или просто от самата си тежест да не се усети колко натиска. Презерватива е силно препоръчителен първо защото момчето може да хване някоя инфекция (макар че и това не става толкова лесно) и второ защото момичетата понякога изпитват неприятно чувство след като им свършиш дупето, защото след това може да потече малко и се чувстват неудобно, а се стремим да избегнем това.Най- добрия начин за започване на анален според мен е докато ти го "яздиш" и сте лице в лице момчето леко да започне да масажира ануса ти използвайки естествения ти лубрикант от вагиналния секс да проникне с пръст и леко да разтрива халката, то се усеща като се отпусне на пипане ..... и така. Няма нищо страшно. Навсякаде го описват като супер ултра хардкор
, но ако се направи като хората без притеснение е невероятно преживяване. Аз обожавам аналния секс и за мене който не го е правил все едно не е правил секс просто....
А и приятелките ми, с които съм го правл също не са имали оплаквания, така че явно и за момичетата е доста вълнуващо преживяване. Чувал съм доста кофти истории за момичета, които са го правили с разни тъпаци дето нямат грам акъл ама затова ще подбираш, с кой да го направиш и ще му обясниш че твоя задник не е пълна пуйка.
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Моят най-голям страх беше, разбира се, болката и въобще цялата подготовка, както вече се спомена по-горе. Това, което ме привлече е, че е табу, че е нещо съвсем различно, а мен различното и неприемливото много ме привлича. Също така бях и любопитна.
В крайна сметка го направих един ден, когато бях решила да направя изненада на приятеля ми и се чудих какво. Вече му бях спретвала доста изненади, но исках нещо различно. И докато правихме секс просто му намекнах, че ако има желание може да разнообразим по този начин. Чувството беше странно, но не ме боля. След още няколко пъти съвсем се отпуснах и всичко стана чудесно. И все пак искам да отбележа, че искам този акт да си остане като "различното". Нещо като допълнение към секса. В никакъв случай не искам да го правим всеки път. Нека си остане специално.
Да бе... едно такова специално се чувстваш. И някво мръснишко...
Хубавото е, че за разлика от вагиналния, тук няма разлика между опитно и неопитно момче. Стига да не е гнусен егоист, да има елементарна сексуална култура, да иска да направи преживяването хубаво за момичето си и да не бърза като теле пред майка си, нещата ще са направо перфектни. Има някакъв чар в това с човека до теб да сте си първите в нещо сексуално.