Здравейте! Открих тази диета, но първите дни не ме устройват.. Дали ще е проблем ако през първия ден добавя някакъв плод или нещо друго (така няма да издържа)? А втория да го заменя със плодове? Не обичам зеленчуци..![]()
+ това си спортувам редовно за 2-3 часа.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Моля, без излишни коментари. Наясно съм, че ще си върна килограмите (е, ще се опитам това да не се случи..)
Не е много добър вариант да замениш зеленчуците с плодове,защото плодовете съдържат много захар и не е препоръчително да ядеш много плодове докогато спазваш диета..
1 ден: 2 кофички кисело мляко
тва ми хареса.. хахахацял ден на 2 кисели млека, които са си на практика вода.. ако искаш пробвай с 1 краставица ефекта ще е същия
тва не е диета, а гладуване
![]()
Избрала си страхотна диета, резултатът е невероятен- направо в болницата те праща. Ей как не можете да мислите с главите си... Защо не опиташ нещо балансирано и правилно за организма?
Примерно
за закуска мюсли, овесени ядки, домашно зърнено блокче и мляко
за обяд някакво не мазно месо и салата / супа
и за вечеря нещо леко и хранително
А като добавиш към това и 30-60 мин упражнения ,какво повече можеш да искаш? Хем ще се стегнеш, хем ще свалиш.Толкова ли е трудно? Ама не вие избирате да карата на фотосинтеза 1 седмица, да припадате там,но не и да се понапънете малко!