- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Здравейте. Аз съм супер зле с връзките,сигурно това е нещото,в което най малко ме бива,защото съм леко срамежлива и не съм достатъчно самоуверена.Харесвам едно момче и той се държи добре с мен,но не знам дали ме харесва като нещо повече от просто приятелка и нямам идея как да разбера.Hе разчитам знаци никога и директни комплименти да ми прави,аз си мисля че си говори просто така.По принцип като харесвам някой се държа леко сковано и давам вид,че не харесвам човека и обратното,ако някой ми е безразличен се отпускам и разкривам истинската си същност.Приятелките ми казват,че въпросното момче ме харесва,а аз изглеждам все 1 искам да се разкара.Не знам какво да правя,имам чувството,че положението е безнадеждно,защото вече не съм малка и не виждам подобрение.![]()
Излезте навън някъде само двамата. Нещо като среща. Така би разбрала дали въпросния те харесва.
Тъй-въпросът ти е как да разбереш дали момчето проявява симпатии и по какъв начин да му покажеш,че и той не ти е безразличен?
Няма как да стане без директен контакт-чрез скайповете и фейсбуците пак може и да се получи нещо,ама...тц,не е вариант.
И,бтв-поведението ти е алогично-момчетата също са хора и малцина от тях биха се сетили,че студеното ти държание е породено от свенливост,а не е както ти сама каза- от досада.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn