- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дружите ли с момичета?
Аз не, твърде съм готин, за да бъда просто приятелче на някоя мацка.![]()
Предимно с момичета дружа, като изключа най-добрия ми приятел![]()
бе тука всички излязохте твърде готини
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък съм толкова готин, че мога да бъда просто приятелчи с момиче и после да се забием въпреки това. :3
Aз обичам да съм приятел на всички, както и обичам да е*а всички![]()
Аз пък мога да съм приятелчИ с момче, да се гушкаме/цункаме/етц и да разчита душевно на мен, все едно съм му гажИнце и в същото време да си е с която си иска и въпреки това да сме си само приятелчИта. Почти ми се беше случило.
пхх хората търсят 'приятелчета' за секс, пък аз сякаш бих предпочелО 'фалшиво гадже', само и само за да получа нежжжЖност.
4XCOKИ
да, да
пробвай да бъдеш приятел с някоя бивша :> Как ще стоиш до някой, който си прегръщал и целувал, на който си казвал "Обичам те" и омг сте преживели куп неща... Може да ти е уютно с него и да се чувстваш най-добре в неговата компания, може да можеш единствено на него да споделиш, но да си просто приятел - няма как. Може би след мноого време/години/...
4XCOKИ
Не знам. Странно ми е. И аз си мислех, че може, ама някак не става... или прекалено рано след раздялата опитахме да сме 'само приятели', при което се разрвах като се бяхме срещнали.
И добре... как така ще си в нейното присъствие и няма да се сещаш за всичко, което е било между вас?
4XCOKИ
А къде я забравяш частта с "тръпката" или "искрата" между двамата?
С евентуалното момиче може да сте идеални приятелчета, да си споделяте всичко и т.н., но в същото време тя да е смотана, сдухана и просто да няма искра и сексуално напрежение между вас.
Точно когато има приятелство, примесено със сексуално напрежение, тогава стават най-сполучливите връзки.
Друг е въпроса, че някой от двамата рано или късно ще заима чувства 10000%, но няма ли я искрата - няма я и връзката.![]()
То това, че не налиташ на мъжко не пречиАз на теб ще налетя
![]()
Имам най-добра приятелка,която знае всичко за мен!Но общуването ни е във вируталното пространство,така че не знам..
В реалния живот също общувам с момичета,излизам с тях по дискотеки но не сме приятели.
Въпроса е много относителен![]()
И какво като се сещаш? С какво това ви прави по-малко приятели?
Не виждам пречка бивши да са приятели, дори и да има някакви остатъчни чувства. Пък дори и единия да си прави илюзии, че могат да се съберат пак. Това са нормални неща и ако не сте наивни, ще ги осъзнавате и ще ги приемате.
Това е изключително грешно схващане, породено от това, че четете разни неща, но не ги разбирате или ги разбирате буквално.
Сигурно си чувал, че жената преценява дали би правила секс с теб в първите няколко секунди от познанството ви. Е, това е абсолютно вярно и това е централния принцип, според който трябва да се ръководиш.
Ще бъдеш френдзоуннат ако те смята за неатрактивен. Грозен, смотан или и двете. Тогава теорията за стълбата важи и ако се опиташ да излизеш от френдзоуна, ще бъдеш отрязан. Знам, че тази мисъл е леко трудна за свикване, но това е истината. Ако някога си бил френдзоуннат, е било защото момичето не те е харесвало в сексуалния смисъл на думата, съжалявам.
Ако в първите моменти от познанството ви си помисли "леле колко е шлядък, колко е як", ти е в кърпа вързана дори и да станете "просто приятели". Дори ако сте просто приятели ще бъде защото тя си мисли, че ТИ я възприемаш като просто приятел и ще се опитва да се примири с тази мисъл.
Предимството на това да си приятел с жени е, че можеш да говориш с тях на такива теми и да видиш как мислят. Обсъди този въпрос с жена и ще ти каже същото, каквото и аз, освен ако не е на 12.
Последно редактирано от PainMonopoly : 04-13-2012 на 19:21
4XCOKИ
Ще е тегавичко, ако си го направите тегавичко.
И аз последно като се виждах с бившата парфюмът ѝ ми навяваше носталгични асоциации, пък и почти през цялото време бях надървенама не е като да ни пречи. Дори споделям тези неща и се забавляваме. :Д
:/
Парфюма на любимо човече, останал по мен може да ме разреве :/
Но щом се забавлявате..
4XCOKИ
4XCOKИ
Тук не съм много съгласен. За нормалните (и не-повърхностни) момичета, външният вид не е от голямо значение. Ако нямаш някакви отблъскващи черти - мазна коса, жълти зъби, лош дъх, миришеш лошо, абе неподдържан като цяло, или не си прекалено дебел/нисък/висок за нейният вкус, тя в повечето случаи ще те хареса такъв, какъвто си. После ще ти оцени набързо характера - ако не си прекалено глупав/надут/нахален/загорял/смотан за нейният вкус - продължаваш напред. Ако я има искрата между вас - честито. Ако я няма - тя или те реже и не се чувате пак, или те френдзоунва.
В края на краищата ако имаш хубав характер и се поддържаш - имаш шанс с всяко едно нормално момиче, без значение колко си красив.Да не забравяме, че колкото по-красиво е едно момиче, толкова по-големи комплекси има за себе си.
Затова казах грозен, смотан или и двете. Но не подценявай ролята на външния вид. Има мъже, които масово се считат за много секс от жените и те едва ли не им идват съблечени и с отворени крака. Тези хора няма никакъв шанс да бъдат френдзоуннати, никога. :Д Със сигурност жените не го гледат толкова, колкото ние гледаме техния, но го гледат и може да се окаже решаващо.
Иначе дори и тези, които не сме такива, не трябва да се отчайваме, да. Най-вече защото вкусовете им са доста различни (доста повече се различават отколкото се различават мъжките вкусове помежду си) и който е грозен за едни, е секс за други. А и някои действително не гледат външен вид... много. :Д
Някъде бях казал, но ще повторя: Мога да съм истински приятел само с момиче над 55кг!