.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Ох..Любов, любов има ли шанс ?

Здравейте!Ще се опитам да го разкажа колкото може по-кратко и ясно.
    От една година и половина сме заедно връзката ни уж нямаше да процъфти най-много 2 седмици си давахме,но явно продължи доста време.Надявам се някой които е минал през това или да има повече опит да даде съвет.

Проблема е ,че в началото тя искаше ужасно много да е с мен и ме обичаше много, аз се съгласих.Казах й че едва ли ще я обикна.Така продължи няколко месеца беше си страхотно аз започнах да се влюбвам с нея малко или много.За съжаление аз я нараних и предадох не беше нарочно просто не бях сигурен в себе си пък и за предаването и тя има малко вина,но все пак аз я предадох.Тя ми прости за всичко(ама не го забрави и по някой път ми натяква),но все пак изгуби доверието си в мен.Пък и си е доста ревнива на всичкото отгоре.Аз видях грешките си исках да ги поправя.Защото видях какво тя ми дава оцених я, обикнах я.Давах всичко за нея.
    Както и да е...Следващите месеци всичко си беше наред беше си нормално.До последните няколко месеца.Давах и всичко както тя на мен, но тя започна да се отдръпва държи се различно все едно не я интересувам ядосва се лесно като съм до нея постоянно казва,че я дразня като правя напълно нормални неща,който преди сме правили и е нямало проблем.Като съм до нея по някой път ме бута...Държи се все едно не се интересува вече.
    Опитвам се да оправя това от доста време,но мисля,че тя ако няма желание няма начин...Все още ме обича сигурен съм.
    Мисля вече да се откажа макар и да не искам вече и надежда съм изгубил,че ще е както преди.Казах й какво значи за мен и колко я ценя.Искам просто да си е момичето от преди или поне да се държи така,но...съм изгубил и надежда.Даже ме оставя няколко път,но аз си я връщах.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 04-11-2012 на 10:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си