.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво мислите ?!

Здравейте ,, аз съм момиче на 13 години . Казвам се Рая ии живея в провинцията и имам гадже от 8 месеца. Отначало не бяхме толкова близки и така с течение на времето се сближихме. Той е 1вото момче с което съм била. И мисля ,че го харесвам и съм влюбена след това време ,което сме прекарали заедно. И през последните 3 месеца започнахме да се държим по различен начин. Всеки ден след като се срещнем целуваме се определено време и нещата се задълбочават. Той ме целува по врата ,докосва ме нежно, гали ме и така почти всеки път стигаме до там че се натискаме продължително. Да , на мен ми харесва това на него също , но искам да попитам дали това е прекалено рано за годините ми и дали може да ми навреди. Може би от моя клас аз съм единствената която се е натискала с момче. Моля ви изразете мнение

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Прекалено си младичка, мила. Изчакай поне 3-4 годинки още. Не ставай като преобладаващата част от днешните девойки.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мисля, че бързате.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Т'ва шега ли е няква?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момчето на колко години е?

Аз мисля, че малко прибързваш. Ако момчето е по-голямо, е ясно че ще иска секс след 8 месечна връзка, но на теб ти е още рано.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Момчето на колко години е?

Аз мисля, че малко прибързваш. Ако момчето е по-голямо, е ясно че ще иска секс след 8 месечна връзка, но на теб ти е още рано.
    +1 Подкрепям.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

малко е раничко , изчакайте още

Мега фен Аватара на Зайче..
    Така или иначе вече се натискаш с него и т.н. няма смисъл да питаш дали е рано. Все пак имаш си глава на раменете решавай си, обаче не мисли да правиш секс с него. Поне това не, защото си наистина много малка още. А той на колко е?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Той ако не е на твоите години, много лесно може после да бъде съден, ако решиш да си разтвориш краката. Момчето ако е по-голямо е нормално да иска секс след толкова дълга връзка - учудвам се, че не го е поискал по-рано. Ти обаче не си готова за такава връзка, нито за такава крачка, поради простата причина че питаш нас тук, дали ти е рано. Ако искаш честен отговор, то стой си на д-то, и недей да правиш секс с въпросния, защото после шансовете да съжаляваш са огромни.

Не се впускайте във връзки на такава крехка възраст, защото сте прекалено малки да дадете всичко, което се очаква от една връзка с едно по-голямо момче.

Ами той е на 15 но е мн свестен като приятел ми е и мога да споделя всичко с него и ми е хубаво с него и съм сигурна , че няма да поиска секс от мен или нещо повече веднъж като се разделихме той се разплака пред мен дори . . . !! ;П

Защооо да е шега ?!

Аз не искам да правя секс с него и той с мен и двамата сме девствени и тнт. той не би го направил познавам го нито пък аз ще го правя с него

Цитирай Първоначално написано от Rayaa Виж мнението
    Аз не искам да правя секс с него и той с мен и двамата сме девствени и тнт. той не би го направил познавам го нито пък аз ще го правя с него
    Това за него не е вярно. И все пак си твърде малка за такива работи...

Разплакал се е пред теб,бил много мил - познати истории! Това са типични техни номера на,които всяко 2-ро момиче се вързва.Не бъде една от тях.Може пред теб да се държи така,но всъщност изобщо не е личността за която го мислиш.Всяко момче иска секс - малко или много.А ти си твърде малка още.Изчакай още малко да пораснеш и тогава мислете за такива неща.

Мисля че е честен

Град
    DirtyLand
    Мисленето не е за всеки.
    Питам дали е шега, защото си само 6ти клас. Осъзнавай се, другото добре, ама такива неща..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Та , след като вече го правиш - защо питаш нас? Имаш си главата на раменете и можеш да решиш кое е правилно и кое не. За секс ти е рано, затова според мен не бързай.
    Но пък щом ти харесва с него, щастлива си - нека си продължава така. Просто си имай едно наум и това е.

П.С - Хора, защо толкова повтаряте едно и също - при условие, че всички на тая възраст сме имали гаджета, дали сериозни, дали не
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    DirtyLand
    SmilezZz, гаджета добре, ама другите неща искам, не искам, мисля, че е нормално да ги почна по-късно от годините на момичето. Казвам го като момче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си