.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не искам пак...

Преди известно време се влюбих в един човек, но отношенията ни тръгнаха към много зле. Карахме се сумати пъти, нарани ме много... Чувствата ми започнаха да изстиват, защото се бяхме скарали наистина МНОГО сериозно. Не контактувахме известно време, но се оправихме. Сега отново нахлуват тия чувства в мен, а не искам да е така, понеже знам, че пак всичко ще се прецака. Не искам пак да бъда наранена и да се чувствам гадно. Знам, че звучи филмирано, но нали знаете, че някои филми са направени по действителен случай. : ) Та, мисълта ми е, как да направя така, че тези чувства да не ме обземат пак? Наистина, не искам пак да го преживявам това. Моля, без обидни и груби коментари. Моля за съвет. Не, за грубо отношение!
    Последно редактирано от GoldenHeart : 04-13-2012 на 01:36

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Намери си хоби и друго момче. Дистанцирай се от тоз, въпросния.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ правилно. основния момент е отдалечаването от конкретното момче, хората не случайно са казали "далеч от очите, далеч от сърцето" - банално, но факт. спри да говориш с него по какъвто и да е начин.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Моята последна връзка беше нещо подобно на твоята.Дори темата ми е малко по-долу в раздела.Разделете се и ще видиш какъв товар ще ти падне от плещите.А сега се натоварваш само излишно.И аз си мислех,че има изход,да имаше и го използвах!

Ами, няма ли някакъв начин да стане това, но без да се отдалечавам прекалено много от него?

Град
    София, България
    Не казваме, че трябва да заминеш за друг континент. По всичко си личи, че все още имаш симпатии към това момче, обаче предвид каква е била връзката ви преди и как е свършила, всички ти даваме съвет да го оставиш, и да насочиш вниманието си към друг младеж. А ти ако толкова много искаш да повториш ужаса от връзката ви, давай хвърли се в обятията му и пренебрегни нашите съвети да направиш точно обратното.

Ама след месец-два ми се струва, че ще четем друга тема от теб, озаглавена "много ме нарани, как да го забравя"

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от GoldenHeart Виж мнението
    Ами, няма ли някакъв начин да стане това, но без да се отдалечавам прекалено много от него?
    Тоест какво, да си го държиш все пак на близко, в случай, че той реши да се оправи и да си се вземете пак ли?

Ако искаш наистина това, което си написала в първия пост, зарязвай го и си почни нещата от начало - не с него.

М... нямам това в предвид. Просто не искам да съм в лоши отношения с него. Не смятам да се занимавам с него като с нещо повече от приятел, понеже знам, как ще свърши всичко и то най-вероятно много скоро. Ама тези чувства.... :Х

Град
    София, България
    Никой не е казал, че трябва да го биеш, псуваш или отбягваш. Просто не му се хвърляй в обятията.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    поредната разглезена пикла, която не знае какво иска
    като не искаш да скъсваш контактите си с него ще страдаш, щото си наивна и не поемаш като ти вливат акъл
    пък в крайна сметка за теб си е- той ще те вижда като някаква, която си дава душата за него, ще му се вдига самочувствието, ти ще изглеждаш зле в очите на всички, защото се оставяш да те разиграват

както и да е, не ми пука, ама като искате да правите обратното на това, за което е пусната темата, за какво изобщо се занимавате да пускате такава?!?!?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от GoldenHeart Виж мнението
    Моля, без обидни и груби коментари. Моля за съвет. Не, за грубо отношение!
    И знам какво искам. Искам да не съм в лоши отношения с него, но и да не бъда наранена. Ако знаех, как да стане това, нямаше да пиша тук!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не става само с искане , трябва и да положиш усилия. А в случая ти трябва и силна воля , разбира се. Занимавай се с нещо друго и се опитай , колкото е възможно, да не мислиш за него и за старото време, което вече е минало и няма смисъл да се връщаш назад.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си