- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприлични предложения от момичета ???
Здравейте , имаме ли сте неприлични предложения от момичета/жени и какви са били , много ми е интересно![]()
Всъщност да, имала съм... Дълга история. Не се получи нищо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Намират се
Преди доста време получих СМС
За еротичен масаж наберете 1, за страстен секс наберете 2, не помня какво беше 3, за всичко това наберете моя номер.В повечето случаи получавам обаждане с предложение.
Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
Street drifting is not a crime!
Sideway is the right driving way!
Не знам за кой пол беше предназначена тая тема.... Но аз съм получавала![]()
И аз съм получавала.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
момичетата дали са правили неприлични предложения към момчетата
Не виждаш ли, че са заети с момичетата
Имал съм, да. Случвало се е и от непознати. о.О .... Дай боже всекиму, хахаха![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Случвало се е, но сравнително рядко. Все още си чакам така желаната перверзна интелектуалка.![]()
Welcome to the Jungle...
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
*пълня ваната и как искам да си при мен сега...*
dafuq?
нда, правила съм по скоро намеци
А, подразбира сеТия качества са взаимоизключващи се с интелигентността
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми разбивай илюзиите.
Иначе по темата - най-вече съм получавал смс-и в стил "искам те", а един от добрите беше "имаш ли време за секс утре?" Не съм пращал/получавал даже така комерсиалното "Щ+Щ".
Welcome to the Jungle...
Получавала съм![]()
По-скоро ме изби на смях,отколкото нещо да си помисля ...
Пускали са ми и ръце...ама бързо ги отклонявам. Още не ми се е приискало да пробвам с женскоНо кой знае...
maDamn
Получавала съм, но само до там. Не се е стигало до нищо повече слава богу.
Получавал съм и то доста .. хубаво е да си фитнес инструктор![]()
Получавала съм. От приятелки редовно, ама то е по-скоро в кръга на шегата. Иначе съм получавала от откровена лесбийка, стреснах се (щото беше отракана и бойна), ама отказах учтиво.
получавала съм намеци от момичета и съм гледала да откажа по най-безобидния начин,да се пошегувам с нещо и да отклоня темата![]()
А аз лично съм отправяла неприлични покани ... не виждам нищо лошо в товащом мъжете могат да отправят такива постоянно,защо пък и ние жените да не отправяме ? Не виждам нищо не редно в това
![]()
От кратка статистика в темата стигаме до извода, че момичетата свалят по-често момичета, отколкото момчета.
Мен са ме стрелвали май повече с директни предложения, отколкото с намеци?!![]()
Получавала съм... някои съм приемала, но повечето-не.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5