Аз съм ползвала най-стария Нормадерм на Виши. Две опаковки изхабих. Доста е икономичен,е дна опаковка стига за около година. Обаче тъй като не съм с проблемна кожа, единственото, което мога да кажа за него е, че матира и кожата стои перфектно матирана цял ден. Обаче не е никак подходящ за основа за грим ,идва лееко сухичко. Хидратира, обаче не е достатъчно.
Специално пък Виши където и да се поинтересувам- козметици , дерматолози, консултанти и тн, никак не ги хвалят. Казват, че това не било медицинска козметика, а масова козметика, не ставала за кожи, които имат проблеми. Ла Рош и Биодерма все ми ги препоръчват като по-добри.

Аз ще използвам темата да попитам за слънцезащитен продукт.
Трябва ми 50-ти фактор, за лице. Не искам да стои мазно, а по-скоро да се нанася като мнооого леко кремче. Да не е тониран, пробвах ги и ми идват все тъмни. Всъщност аз съм се ориентирала горе/долу, обаче се колебая между три марки: Авен, Ла Рош и Биодерма. Не съм пробвала слънцезащитни продукти на нито една от трите марки, тестери нямали на слънцезащитните и за това не мога да реша изобщо. Кожата ми е чувствителна, няма пъпки, черни точки, зачервявания, нормална, само със склонност към изсушаване зимата. И доста бяла. :Д