.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: NORMADERM - 6 в 1

Hybrid View

Голям фен Аватара на cheburashka
    PullMeCloser,
    извинявам се, може би е излишно да пиша, но искам да те попитам такъв крем за всеки ден ли си търсиш? защото аз по принцип съм също с бяла и чувствителна кожа, но не ползвам такъв висок фактор? и би ли могла да изкажеш мнение, като си вземеш някакъв

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    PullMeCloser,
    извинявам се, може би е излишно да пиша, но искам да те попитам такъв крем за всеки ден ли си търсиш? защото аз по принцип съм също с бяла и чувствителна кожа, но не ползвам такъв висок фактор? и би ли могла да изкажеш мнение, като си вземеш някакъв

Да, за всеки ден. Още от преди месец съм почнала с 50-ти фактор, бях с Ивостин, но сякаш е лееко тежичък, а и от няколко години все такъв си купувам и ми се иска да пробвам нещо по-добро. Не знам, щом ти е достатъчен фактора, който ползваш, бъди си с него, аз с 20-ти, 30-ти изгарям жестоко... Дори и по тялото.
    Мога да ти кажа мнение за двата, които съм ползвала до сега:
    Ивостин-от този съм изхабила няколко опаковки. Не лъщи много, но стои тежко на кожата.
    Виши- този е по-лек, но пък при мен стои доста мазно. Също не знам защо, обаче няколко пъти изгорях с 50-ти фактор на Виши, този продукт, който е уж за деца. Не бих си го взела пак.

Мерси на всички.

Сладкиш, слънцезащитните продукти и на мен ми стигат за много време, и аз се мажа постоянно. От ранна пролет ги почвам :Д Сега почти ми е свършил продукта и трябва бързо да действам с новия.

Малката Лейди, мерси, ще го имам в предвид. Аз точно на този крем бях хвърлила око, но го пробвах и ми стоеше ужасно тъмно дори и светлият цвят. Явно няма за какво да съжалявам :Д Иначе изглеждаше доста добре.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 04-14-2012 на 17:49
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си