Бе, и аз не схващах кви са тия филмарщини "не мога да издържа еди-колко-си време без да пуша", още повече, че съм издържала месеци наред без да пуша и да ми липсва, ама то беше щото аз съм си го наложила. В момента, в който ми кажат, че ми е забранено да пуша еди-къде-си и ми се допушва по-силно отвсякога. Последно пътувах 7 часа, решавах кръстословици, слушах музика, абе развличах се по всякакви начини, обаче ми се пушеше и това е. А почивките едни кратки, никакви, една цигара не можеш да изпушиш на спокойствие. Издивях тогава и като пристигнах съм палила цигара една след друга, докато ми мине зорът.
Против тютюнопушенето съм, колкото съм и против вредните храни - дали ще си с фас в уста, или ще пиеш кола и ще ядеш чипсове и шоколади, е все едно и също, поне за мен. Всеки е свободен да прави, каквото си иска, смятам, че цигарите са каприз на младостта, да речем, но пък е хубаво човек да знае с кво се захваща предварително, а не щото Пенка/Генка и прочее персони пушат, та и аз да не остана по-назад. Въпреки, че адекватна причина да започнеш да пушиш няма, освен "хареса ми", човекът така или иначе се стреми към блаженство, удоволствие и лекота на духа през целия си живот, въпросът е, че на малцина им харесва от първия път цигарения дим.