.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: ОТГОРЕ ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз ти препоръчвам да пробваш осморката отгоре. Страшно ще ви хареса и на двамата. Без притеснения експериментирай и ще разбереш кога, какво, как.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако те притеснява темпото, просто се наведи напред, пренеси тежестта върху ръцете и движи таза, като се старай движенията да идват от кръста, а не от бедрата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На жена не давай да ти се качи отгоре освен ако те мързи или си пиян...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма да ви чета всичките глупави постове но по сила са : ирония, сарказъм, сатира [където вече има и гротеска]... Няма значение.

По темата: И на мен в началото ми беше трудно отгоре и все още не ми е толкова кеф. На стол ми е сто пъти по-удобно. Пробвай и ще видиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от lovelyyy__ Виж мнението
    Така.. въпросът ми е следния..Искам да попитам момичетата,какви трикчета използвате когато сте отгоре ? От скоро водя полов живот и когато съм отгоре имам чувството ,че на приятеля ми не му е толкова добре :/ някак си се губи ритъма и се чувствам доста зле,когато на него не му е хубаво...
    Отгоре с лице към него и започваш - движения напред с леко повдигане на горе и след това назад и надолу.В началото по леко после забързай,дори ако искаш му сложи ръцете му на дупето за да помога и той!Но всички движения идват от кръста и ханша и краката.Това е най лесния начин,когато си седнала върху него.Другия е да клекнеш над него,но ще се скапиш за нула време!

На мен ми е голям кеф в КОЛА сядам си на него и това е .. ;p

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Няма да ви чета всичките глупави постове но по сила са : ирония, сарказъм, сатира [където вече има и гротеска]... Няма значение.
    Хумор, ирония, сатира, сарказъм, гротеска.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приятеля ми обожава докато съм отгоре да се клатя бавно и да поддържам ритъма.Естествено не отказва и бързото,но проблема е там,че умората понякога надделява ;д

Супер фен Аватара на nymphadora
    Лелее,умряхте да се поправяте значи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си