- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТГОРЕ ?
Аз ти препоръчвам да пробваш осморката отгоре.Страшно ще ви хареса и на двамата. Без притеснения експериментирай и ще разбереш кога, какво, как.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако те притеснява темпото, просто се наведи напред, пренеси тежестта върху ръцете и движи таза, като се старай движенията да идват от кръста, а не от бедрата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На жена не давай да ти се качи отгоре освен ако те мързи или си пиян...
Няма да ви чета всичките глупави постове но по сила са : ирония, сарказъм, сатира [където вече има и гротеска]... Няма значение.
По темата: И на мен в началото ми беше трудно отгоре и все още не ми е толкова кеф. На стол ми е сто пъти по-удобно. Пробвай и ще видиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Отгоре с лице към него и започваш - движения напред с леко повдигане на горе и след това назад и надолу.В началото по леко после забързай,дори ако искаш му сложи ръцете му на дупето за да помога и той!Но всички движения идват от кръста и ханша и краката.Това е най лесния начин,когато си седнала върху него.Другия е да клекнеш над него,но ще се скапиш за нула време!