.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Pomosht

Lightbulb Pomosht

Hareswam edno momche po-golqmo ot men s 1 godina i taka e ot minaloto lqto,toi znaeshe za towa , no ne proqwqwashe interes.W nachaloto na uchebnata godina zapochna da mi pishe sms w chasowete.Welikdenskata wakanciq postoqnno izlizame i edin ot negowite priqteli mi kaza , che me hareswa.Kogato izlqzohme edin den i nawun zaduha silen wqtur , pomolih go da mi dade suitchera si i toi mi go dade , sedqhme taka do wecherta i reshihme da si hodim.Wurnah mu suitchera i toi za chao me pregurna , a do sega ne go e prawil nikoga i mi kaza , che s nego ot dosta wreme se poznawame i ne sme se pregurnali nito wednuj ,i che pregrushtal taka wsichki momicheta.Kogato sme sami mojem da si goworim za kakwoto i da bilo , no ako sme w kompaniq toi zabrawq , che sum tam i kogato me widi , che neshto ne sum na kef mi pishe sms "kakwo ti e ??" , ne prestawa da me gleda , no neznam dali naistina me hareswa.Iskam da sme poweche ot priqteli , no neznam kak da go postigna. Molq pomognete

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кирилицата е задължителна.

аз ако съм на тебе ще го питам дали има нещо да ми казва и ако има да го казва без значение какво е!
    А той има ли си приятелка?
    Ако съм на твое място не бих му казала първа какво изпитвам към него,защото "i mi kaza , che s nego ot dosta wreme se poznawame i ne sme se pregurnali nito wednuj ,i che pregrushtal taka wsichki momicheta."

не , няма си приятелка

Мега фен
    Град
    <3
    Не чета постове на латиница.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си