.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Тема: Какво...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да предложа думичката "възпитава". И все пак някои жени ценят в себе си нематериалистичната нагласа. Някои дори повече от нужното.
    направи си се обучават ) ) и колкото и да са нематериалистични, стандартът е нещо, което променя из основи хората. Свикнат ли жените ни на едно, после жална ти майка ако в един момент спреш да имаш възможност да им поддържаш ежедневието по обичайния начин)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    направи си се обучават ) ) и колкото и да са нематериалистични, стандартът е нещо, което променя из основи хората. Свикнат ли жените ни на едно, после жална ти майка ако в един момент спреш да имаш възможност да им поддържаш ежедневието по обичайния начин)
    Добре, че сме бедни българите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    знам много добре как стоят нещата. И второ , ако имах Кайен нямаше телефона да спре от звънене и да пиша в този форум. Един вид и аз не съм класен играч за момента.

Mачо и ти много летиш с тези Кайени , ако не , много хубаво ,че го имаш.
    мхм и тва не е оферта. аз щи кажа от първа ръка, ако имаше кайен кво щеше да се случи с теб, понеже гледам ти е интересна темата:

1. Първите 6 месеца от както имаш кайен въобще няма да ти дреме за мацки, а ше въртиш ли въртиш с него щото мнного ще те кефи да караш такава имиджова кола с такова невероятно ускорение

2. Вторите 6 месеца щеше да се скъсаш от ебане на класни и не класни, пълнолетни и непълнолетни пички, щото малко ще ти омръзне карането ама ебането си остава цел номер 1 в тоя период и повече ше ебеш, от колкото ще караш

3. Цялата втора и трета година ще се опиташ да си намериш момиче, което да не се интересува от кайена, с което да завържеш нормална връзка. Щото и ебането и алкохола писват като прекалиш (а карането вече ще ти е ежедневие, а не тръпка..) Уви, ще пробваш едно, после второ но винаги когато ще поискаш да се гушкате в парка, тя ще ти се цупи що ще ходите пеша до там, а не с 'кайенчетууу миличкуу'.

така че карай си астрата и те б0ли к*ра за лигавите кучки
    Последно редактирано от machoka : 04-15-2012 на 11:10

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    За тва другият път излезте с колелото ти
    Creative Technologie

Кайена като му сложиш малко лубрикант на ауспуха и живота па стаа розов.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не мога ли да си карам Кайена и да ме боли кура за лигавите кучки?

Мега фен
    Град
    <3
    Ние не сме безлични кученца, които просто можеш да дресираш! Взимаш ме, обучаваш/възпитаваш/етц ме, оставяш ме. Взима ме друг и по същия начин си мисли, че съм просто шаблон, върху който ще нахвърля себе си, а след като и той ме остави ще се вземе обратно, и отново ще попадна на друг, и отново ще ме 'обучава' и т.н. и т.н. а, аз не съм просто вещ! Просто яйце, което можеш да боядисаш и да счупиш накрая, та някой друг да ме лепи и пребоядисва после. (колко съм актуална просто). Не сме матрьошки, не всички женски са глезли, не всички са такива, каквито са изрисувани по дебелите книги, вицовете или статиите в космополитън.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

всички сте еднакви, но някои го изживявате по-емоционално )))

NightGuardian - т'ва е на четвъртата година, след като си минал през изброените неща

Мега фен
    Град
    <3
    всички сте еднакви, но някои го изживявате по-емоционално )))
    глупости! >.<
    4XCOKИ

Има ги и тия, дето мисията им в живота е да се покажат, че са повече от мъжа. Ръката, марулята и мачкат цел живот.

глупости на найси))
    всяка жена, която се прави на различна, на властна, на дърпаща конците е или хванала мъжа си за гушата, вързала го е на верига и си го влачи след себе си, или винаги остава самотна във властта си)
    Такъв пример са преуспелите бизнес дами на 46 без деца и съпруг или с някакъв драматично комплексиран личен живот

Та, видяхте ли таз: http://www.youtube.com/watch?v=bhELj...eature=mh_lolz

Мега фен
    Град
    <3
    Прав си, но кой говори за власт? Защо някой трябва да властва над някой друг съзнателно!?
    Защо изобщо всички поставяте на някакви нива мъжа и жената?!
    4XCOKИ

Наскоро гледах нещо интересно - http://zamunda.net/details.php?id=305289&hit=1

сигурен съм ,че ще има други любители.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Прав си, но кой говори за власт? Защо някой трябва да властва над някой друг съзнателно!?
    защото жената никога не може да е повече от мъжа. Света така е устроен. Или поне от истинския мъж.

Щото хората са с такива очаквания и нагласи.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    защото жената никога не може да е повече от мъжа. Света така е устроен. Или поне от истинския мъж.
    това е жестоката истина. Защото едно семейство, двойка, група, племе, народ, общност - трябва да има лидер. Иначе се разпада.

Мега фен
    Град
    <3
    Ама това е глупаво! Очаквания и нагласи... омг

NightGuardian, никой не твърди, че трябва да е повече, дори на мен ми се вижда смешно, но и е тъпо мъжа да гледа на жената като на парче месо, или нещо много по-елементарно и ниско от него, което може да си подхвърля както си иска.
    4XCOKИ

^^ преувеличението ти не е на мЕсто, а пък и аз знам че жените гледат парчето месо на мъжа, a? A? A?

Мега фен Аватара на RagioL
    Мога да съм барманче в едно уютно кафеенце, в което бяхме редовни преди... но т'ва е, че едва ли ще може да съм ъъ само втора смяна.
    ФУ
    Трябва да питам
    Искам. :>
    Колко си висока?

Мега фен
    Град
    <3
    това е жестоката истина. Защото едно семейство, двойка, група, племе, народ, общност - трябва да има лидер. Иначе се разпада.
    Нека си има, хубаво.

Ама ...както и да е.

Някак не мога да разбера истините.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    ^^ преувеличението ти не е на мЕсто, а пък и аз знам че жените гледат парчето месо на мъжа, a? A? A?
    Не мисля, че е преувеличение, така го разбирам.
    4XCOKИ

Не просто още мислиш , че любовта е само прегръдки и мелувки и ебане. Тя нещо много повече. Изобщо когато имаш съвместен живот с мъж , ще разбереш..... какво имаме предвид.

Колко работи има на плещите си един мъж , която никоя жена няма да устои.
    Изобщо понякога е ад , дори мога да кажа.
    Последно редактирано от NightGuardian : 04-15-2012 на 12:15

не ти трябва нищо да разбираш, муцунке. Напълно достастъчно е да си гушкаш, обичкаш, цункаш, да се грижиш и да слушкаш момченцето до себе си. За това говорим всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си