Мачоче тия приказки за обучаването на жената са много хубави с мааалкото изключение, че не важат за жените, а за момиченцата.
Много е лесно да "обучаваш" някоя мацка, дето до вчера си е играла с куклите днеска се е качила в Бмв-то ти и те мисли за бог, гледа те с влажен поглед и ти играе по свирката.
Много ми е интересно как ще тръгнеш да обучаваш жена на 22 -23 години с натрупан лайф експириънс , която си знае "цената" има изграден характер и забаламосването с хубавата кола и почерпката в дискотеката вече не върви, а трябва да се потрудиш повечко за да я спечелиш
Не ме разбирай погрешно и аз преди си мислех, че жената трябва да слуша мъжа безпрекословно, да си я свикнеш както на теб ти е "удобно" ама идва един момент, в който номера вече не върви.
Дай да не се лъжем на всички е ясно , че жената е по силния пол каквото и да си говорим. Може да има едно единствено оръжие но научи ли се как да го използва майка ни жална. А не дай си боже да те види, че наистина си хлътнал по нея ако е малко по отракана ще те накара да лазиш пред нея и на палатка да спиш пред тях само и само да не я загубиш.