.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: Какво...

Hybrid View

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Няма смисъл да работиш докато учиш ... ще отсъстваш от лекции, ще си вечно недоспала, и ще те късат на изпитите. И аз исках да работя, ама ще се наложи да изчакам още 1 година
    Защо да няма смисъл? Аз пък почти веднага след като започнах да уча, си намерих работа, досега никога не съм била недоспала, не са ме скъсали на изпитите. Това е по скоро оправдание, защото всъщност не искаш да работиш.
    Щрудел, а защо не си потърсиш нещо с флаери (не съм сигурна, че се пише така)? Там работното време не е строго разграничено.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pitfall Виж мнението
    Защо да няма смисъл? Аз пък почти веднага след като започнах да уча, си намерих работа, досега никога не съм била недоспала, не са ме скъсали на изпитите. Това е по скоро оправдание, защото всъщност не искаш да работиш.
    Щрудел, а защо не си потърсиш нещо с флаери (не съм сигурна, че се пише така)? Там работното време не е строго разграничено.
    Не ми трябва да се оправдавам пред вас, говоря каквото виждам от колегите си. Няма как едновременно да учиш (редовно), да ходиш по 8 часа на ден на работа, и всичко да ти е перфе ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си