Харесвам едно момче, което е поголямо от мен с една година и така е от миналото лято.Тои знаеше за това,но не проявяваше интерес.В началото на учебната година заапочна да ми изпраща смс в часовете. Великденската ваканция постоянно излизаме и един от неговите приятели ми каза , че ме харесва.Когато излезнахме един ден навън и започна да духа силен вяттър и го помолих да ми даде суичера си , който го беше оставил на пейката, даде ми го и така седях с него докато не решихме да се приберем.Изпрати ме до нас и аз му върнах суичера и тойме прегърна , и за да не се чувства неловко ми каза , че ние с него от доста време се познаваме пък един път не сме се прегърнали и ми каза че е пргръщал всички момичета.Когато сме сами можем да си говорим на всякакви теми , но когато сме в компания той забравя , че съществувам , но не спира да ме гледа, а когато ме види , че нещо съм тъжна ми пише смс "какво ти е ", просто не смее да дойде при мен и да ме попита пред всички, имам чувството , че го е срам. Много съм объркана и незнам дали той наистина ме харесва , ако е така искам да сме нещо повече от приятели , но незнам как да постигна този резултат.Моля ви помогнете