Аи може просто да си е търсила повод как да те зареже или по скоро как да те накара да те разкара може да те е възлюбила но да не знае как деликатно да скъса с теб и да мине с този номер.Напълно въжмоно е не знаете какви идиотски неща измисляме момичетата .Друг вариант както каза един потребител измисля си нещо за да може да се оплаква на приятелките и прочие.Въжможно е тя да е обсебваща личност да иска да и отделяш изцяло вниманието си на нея нон стоп да ще заедно по принцип няма лошо да прекарвате времето заедно но не и прекалено става доста задушаващо и досадно и се изгубва тръпката и донякъде чувствата ако нон стоп си говорите и седите залепени един до друг.Може би дори тя да те ревнува от приятелите ти колкото и смешно да звуци да се чуди къде отивате да не би като си с приятели в някое завадение не флиртуваш с някъде това ако е вярно показва че приятелката ти бившата е доста ревнива личност която не е сигурна в теб и явно няма достатъчно самочувствие с себи си.И тя навярно не е осъзнава че имаш нужда да обърнеш внимание и на дургите че имаш нужда от лично време от простанство да се занимаваш с други неща.Навярно несъзнателно го прави може може прекалено силно да те обича и да е страшно превързана до такава степен че да не мисли че те отблъсква с действията си и че ти е некомфортно от това свойствено поведение.Бих казала че си постъпил правилно един вид си бил мъж под чехъл може тя да си осъзнае грешките докато ще разделени и да вземе да се поправя ако не се съберте в следващата и връзка ще и бъде успешна.Това са моите идеи не знам дали съм права тъй като не те познавам нито момичето че да кажа със сигурност какво мисли или чувства казвам го донякъде от личен опит и от това което съм виждала .И малко е странно тя да се държи така тя не е на 14-15 години а е на 17 би трябвало малако да обмисля действията си но момичета или поне по-голямата част от момичета сме си малко или много такива.