Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Играе ти играта "Ти си виновния и ще ми тичаш по гъза за да ти простя" Ако си се вързал на дивотиите и - значи те е въртяла. Ако не си - браво на теб.

Така както го описваш нищо не си сгафил, а девойчето просто ти кифлее. Това ли е пълната история между вас?
Не си бях в София, и за това сега отговарям, съжалявам за което.

Ами историята я разказах по-накратко или само минусите, които ме накараха да я оставя. Иначе първоначално бе перфектно, нямаше кавги, разбирахме се, желаехме се, нищо лошо... После започнаха натякванията, когато се видехме. Обаждах ѝ се, че днес например няма да мога да я видя, защото ще изляза с приятелите (6ма, но истински), да ги видя и т.н. Тогава тя започваше с това, че винаги съм предпочитал тях вместо нея при положение, че не съм ги виждал от една седмица грубо казано, а нея всеки ден. На няколко пъти се налагаше да си отменям срещите с тях, за да мога да я видя, не знам и аз защо... И за завършек, което пропуснах да кажа, е че ме изкара лъжец, за това, че бях отишъл с нашите на хижа, а тя си помисли, че съм бил някъде другаде и така не ми повярва. Най-много мразя някой да ми каже, че съм го излъгал, при положение, че никога не лъжа любимите си хора и никога не бих го направил, независимо каква е целта ми. Това ми го каза, след като разбра, че искам да се разделим, каза ми, че не съм знаел какво искам и до там. Това е историята помежду ни, по-дълго разказана и с повече подробности.