- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не намирам обща приказка с него!
Здравейте, от скоро ходя с едно момче, с което преди да тръгнем се разбирахме много добре, но откакто тръгнахме се получи някаква психологическа граница от моя страна и нито намирам какво да си говоря с него, нито намирам общи теми. Станах по-мълчалива и умислена. Приятелките ми казват, че това е нормално в началото, но преди това въобще не ми пукаше какво говоря пред него, а сега меря всяка моя приказка да не би да си помисли нещо лошо. Знам, че трябва да променя мисленето си... можете ли да ми дадете някакъв съвет?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Няма погрешни неща, които можеш да кажеш. Точно обратното, когато ходиш с някой трябва да се отпуснеш, да си самата себе си пред него. Трябва да му дадеш да те опознае, така както и той ще позволи на теб да го опознаш, не да слагате бариери между вас. Още повече ако имаш сериозни намерения към този човек и искаш да сте заедно в живота занапред.
Не се притеснявай. Отпусни се и не му мисли толкова какво можеш да кажеш, че да не си помисли еди-си-какво, а просто да не ти пука. Ако трябва поговори и с него ,относно "проблема си", но си е нормално, особено ако си започнала (което според мен е така) да се влюбваш и ти пука за него повече от преди, и да е заради това-
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥