- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих грешка..
Офф.. супер шибано ми е ... света ми се обърна, не съм същия... Момичето, което истински обичам загубих и то по изцяло моя вина :@ Всичко почна с 1 публикация в фейсбоклука и само я притисках за кой, за кой се отнася. Изглежда до такава степен, че... абе ужасна грешка направих и сега не знам как да я поправя и въобще има ли връщане назаз. jack11 също бе пуснал такава тема, но тук вниманието е върху мен и вече безцелният ми съсипан животА ако не може да се поправи-какво ще правя. Знам къде татко си държи пистолета, така че ако не го превъзмогна... напрао хвърлям топа...
Нещата тамън потръгнаха, а аз наклепах всичко с черна боя...
![]()
Нищо не разбрах...
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Значи, публикацията е:
"Може да не си близо до мен, но си винаги в мислите ми <3" и аз постоянно питах за кой се отнася, но тя нищо не каза и накрая я питах дали имам шанс с нея-каза ми "не", аз питам "защо?" и ми отговори "всичко почна с публикацията!". Питах я дали ако не съм бил толкова наивен е било различно, каза ми "да". Та имам ли шанс да поправя това, което сторих?![]()
Гръмни се.. за по сигурно два пъти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Просто и обясни, че това си го направил от ревност. Кажи и че много я обичаш и не си искал да я притискаш. Тя ако наистина те обича, ще те разбере.![]()
^Ама мрънкате що момчетата са мъжеНствени, нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По това аз разбирам, че дори не ходите, така ли?
хаха за какви шансове говориш тя изобщо не го е обичала.Тя ако го обичаше защо по дяволите го е написала тваВсе едно ти да ходиш с някой да му казваш че го обичаш и той да ти казва и че той те обича обаче все пак ако някоя си ейтам надалече се върне ще те зареже голяма любов няма що. o.O само дадох пример...Можеш да оправиш нещата,но тя не те залужава
Покажи и колкото можеш по-рано че ти е все тая за нея.
![]()
Ми тогава какво се филмираш? Не е като да си я спечелил и сега да си я загубил. Пробвай се пак и този път не бъди чак толкова настойчив, че да си й досаден.
XHAHXAHXAH
Обичта така се постига.. еб.аси досадника хвани се гръмни!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Авеее я влез в реалния свят малко бе какви фейсбуци какво нещо,ако така ще показвате обичта си и ако заради това ще се разделяте наистина имате проблем и то психически!!!
Онова с пистолета ми хареса давай смело няма да липсваш на никой
Днешно време сички сте се вкарали в филма направо жал ми става ужас![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Тука май автора е на принципа "Аз ходя с нея, ама тя не знае, ще я питам дали може... "
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да ви еба и тъпите фейсбууууууци...Иди говори с нея очи в очи...
Я се стегни.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аве момче я се стегни.Кви са тея писания,пък не ходите...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
лошите случки са добри уроци, кофти, но факт.
направил си лошо впечатление, като си досаждал 100 пъти, така че аз те съветвам просто да й се извиниш, но без много драматизми, за да излезеш с чест и достойнство от ситуацията. кажи й: "извинявай, че прекалих с въпросите." или нещо в този дух, СЕМПЛО, много СЕМПЛО; не прави грешката пак да емоционалничиш като някак истерик, само се излагаш. забрави да й обясняваш: "оле, какъв идиот съм, мразя се, баси балъка и глупака дето съм, извинявай, обичам те". БЕЗ ТАКИВА. не се обиждай. нито пред нея, нито пред себе си!
и още нещо - ти явно никога не си имал шанс с нея, ако съдим по написаното. просто и ясно. така че нищо не си губил. и тя не те е харесвала, явно дори не те е забелязвала. сега просто си се изложил. ако искаш да оправиш евентуално това впечатление се отдръпни от нея. извини се, както ти казах, по най-семплия начин, и не й досаждай повече. въобще не й пиши или нещо такова. и без друго не е като да те е обичала. след време като се оправят нещата, може и пак да опиташ. разбира се, без да я задушаваш или разпитваш маниакално.
но на тоя етап не се надявай на нищо и не предприемай нищо.
и недей да говориш за самоубийства. никой не е умирал от любов. хората и по-сериозни проблеми имат и не са си теглили куршума. бъди силен, бъди достоен човек. не малодушен плужек.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хюстън имаме проблем: Филмиран пикльо със свръх активност у Гейсбука.
Щял да се гърми - ха ха ха. Искрено ме разсмя.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "