- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ за smsi ..
Здравейте, започвам с това, че не знам дали мястото на темата е тук, но не можах да избера друго и знам, че сигурно има много такива теми, но никъде не намерих това, което ми трябва, а когато пиша в тези теми и помоля за помощ никой не пише по моят въпрос или започват "Не отклонявай основната тема!!". За това реших да направя нова тема.
Та въпроса ми е:
На 16 съм и имам връзка от 6 месеца, с въпросното момче си пишем smsi, почти винаги той измисля темата. Сега обаче иска аз да измисля нещо. Искам да е нещо любовно, закачливо и sexy, но не мога да се сетя нищо конкретно. Моля Ви за помощ, спешно, че ми трябва за довечера! Благодаря предварително ..)
Е, толкова ли не си забелязала по принцип за какво си говорите? Толкова ли нямате все някаква по-постоянна и неизчерпаема тема? Замисли се, отговора се крие някъде в теб.![]()
Искам да ме любиш страстно (щях да използвам по-груби думи, ама си викам ще ям банани). На бас че момчето ще си глътне езика хаха.
Зайче.. Благодаря ти, но нещо точно в момента нищо не се сещам. По принцип да имам идеи, но предполагам ти се е случвало на момента да не измисляш нищо. За това Ви моля за помощ и на истина ако ми дадеш някаква идея ще ти бъда страшно благодарна .. :*
Ами говорете си за вашите интереси. Какво харесвате и така от тема на тема разговорът ще потръгне. Аз често питам "искаш ли да си задаваме въпроси" и като започнем малко по малко отваряме и някаква необятна тема за разговор.![]()
Мммм имам страшна идея ,, много мерси !!
Питай го как е прекарал деня днес (ако не сте били заедно),какво ново има покрай него.Сподели му какво ново си научила днес,някаква интересна случка.Може да го питаш и нещо свързано с предстоящите празници,да се уговорите да излезете и т.н.Просто започни,а от там нататък ще върви разговора.И защо за бога е нужно да определяте кой ще измисля тема.
емм по принцип сме всеки ден заедно (сега през ваканцията) и това как мина днес, какво ново ги коментираме постоянно. Всяка вечер той праща по някой както вече казах закачлив и секси sms и започваме да пишем върху него, идеята сега е аз да изпратя въпросния sms, но не ме хрумна нищо ..
Ох, какви неща се сещам, които да му пишеш ама ще си замълча.. :д
Предлагам да не си мълчиш ,, моля те да ги споделиш с мен ..![]()