Не знам до къде стигнах,че да пиша тук за съвет,но ... Моето не е точно проблем,а глупости.Наскоро се запознах с едно момче и не изпитвах нищо специално (е нормално - виждах го за първи път).С течение на времето обаче се поопознахме малко,стори ми се много приятен,забавен и го приемах за приятел.Въпросът е,че доста ми допадна и не знам как стана,но изпитвам странни чувства към него - харесвам го!Проблемът е,че имам две приятелки,които също го харесват.И историята тук става малко оплетена :Д Те не знаят помежду си,че харесват едно и също момче.И двете са нещо като обсебени (лигавщини),постоянно говорят за него когато съм насаме с тях,а аз се чувства гадно - не ми е приятно да знам,че им намигнал,че ги докоснал,че били прекарали деня заедно - тези неща не ме интересуват,а и честно казана леко се дразня.Не знам какво да правя - не искам да им казвам,че и аз го харесвам защото ще избухне невъзможен скандал и сигурно обяснения,че бил техен.Аз и не бих правила сигурно нищо с това момче защото знам,че те имат някакви чувства към него и ще се почустват гадно,но трябвали по този начин да потъпквам моите чувства?
П.С - Виждала съм да проявява интерес към една от тях и това трябва да означава,че трябва да се отдръпна,нали ?
Последно редактирано от Nutella♥ : 04-17-2012 на 17:32