Съдейки по това което казваш малко съм объркана ти обичаш ли въобще сегашната си приятелка с която си скарана или не.Защото ако не я обичаш а харесваш тази кака и накрая се събереш с приятелката си ще е гадно тъй като ще мислиш за въпросното момиче и стеше чудиш какво стеше да стане ако си бил по смел положението ти ще се усложни и най-зле ще се почувства приятелката ти ако разбере че харесваш каката но незнайно защо си се събрал с нея .Та мнението ми първо си изясни сам с себе си с чувствата си коя от двете харесваш ако обичаш приятелката си е добре да страниш от това момиче докато си оправите отношенията за да не изтълкува погрешно нещата гаджето ти ако не я обичаш седнете като нормални хора и поговорете кажи и как стоят нещата и се разделете като разумни хора и можеш да действаш с другото момиче но под действие не казвам да и се нахвърляваш и да разговаряш с нея да излизате да разговаряте повечко и прочие и да се сприятелите и евентуално нещо повечено казвам ти изясни си чувствата и какво искаш да правиш можеш да се сприятилиш с тази девойка но само приятели ако не я харесваш и да си останеш с гаджето.Съветвам те помисли хубаво да не направиш някоя грешка после за която да съжеляваш.И като гледам как говориш много много нямаш чувствам към настоящата се единственото което те спирам като гледам за да скъсаш с нея е защото не си сигурен дали нещата ще се получат с по-възрастнато момиче страхуваш се дали ще те приеме като мъж и прочие и затова си пасивен и искаш да си с бившата с една дума подсигуряваш се не знам думата дали е подходяща която използвах но както и да е и ако съм права е наистина глупаво и грозно и съчувствам на приятелката ти.