Цитирай Първоначално написано от spirokiro Виж мнението
Здравейте,
Наскоро се случва нещо странно. Преди около месец, може би малко повече, се запознах с едно момиче, което е с 2 години по-голямо от мен. Беше в училище. Отначало само се поздравявахме ако се разминем, после аз я добавих във фейсбук. Отначало не й писах изобщо. Все пак... де да знам, да се занимавам с момиче с 2 години по-голямо от мен... струва ми се, че нямам шанс. Тя е атрактивна, искам да кажа, че е много добре изглеждаща. Останал с впечатлението, че момичетата си търсят по-големи, особено такива като нея. Лека полека обаче почнахме да си пишем, бъзици, глупости и т.н. И то не я търся аз, по-често тя ми пише, търси ме. Преди около 10тина дни се засякохме в едно кафене, тя беше с компания, а аз с едно момче и едно момиче, които обаче трябваше да си ходят и като си тръгнахме, минахме покрай тяхната маса и тя ни викна при тях!? Те отказаха, защото имаха неотложна работа, но аз останах. Не стана кой знае какво, аз повече си мълчах, защото не познавах никой освен нея и то с нея не сме кой знае колко близки. След тая случка започнахме да си пишем още по-често, и тя вече почва да ми прави намеци да излезем. Аз обаче не знам какво да направя тъй като скоро се скарах с досегашната ми приятелка, но все още имам надежда, че нещата може да се оправят. Не искам да почна да излизам с "каката", защото малко да си призная ме е страх да не ме отреже, заради разликата ни или нещо от сорта и тогава 100% ще загубя сегашната си приятелка, с която може да сме скарани, но все пак...

Какво мислите за такава разлика от 2 години и то в полза на момичето?
'Скарах се с досегашната', демек сте скъсали или? Ако не ти е сериозна връзката, излез и се пробвай с каката. Да не говорим, че тая, като види, че получаваш внимание и от други момичета, не е единствена и няма да й минават номерата, ще почне да ти се умилква, а ако не почне, давай с каката, и си готов. Барем те научи как да си ползваш хуя за друго, освен за пикаене.