- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо повече от приятелка
Здравейте,историята е доста дълга затова ще я разкажа по накратко без подробности.Запознахме се с едно момиче(имахме общи приятели) и така постепенно станахме добри приятели,тя ми споделяше аз също о така в рамките на 3 месеца,опознахме се добре.Започнах да изпитвам повече от приятелски чуства към нея от около 1 месец и един път и изръсих че има повече от приятелски чуства към.Всичко стана случаино говорихме за разни момчета и стана на въпрос за едно нещо след което тя ме попита “ти да не ме харесваш„ не можех да я излъжа и затова и казах истината. Тя не каза нищо след това и почнахме да говорим за друга тема.Оттогава нататък си говорим пак по предишния начин,нищо различно освен че знае че имам повече от приятелски чуства.Ходим на тренировки,говорим си всичко е супер,държи се супер добре с мен.Нуждая се от съвет как да постъпя ,какво да правя и тн...
Ти момче ли си или момиче? :д
Питам заради снимката и объркващата история.. :Д
Ми aко правилно разбрах е момиче.![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Ами по принцип, ако тя нямаше чувства, по някакъв начин щеше да си проличи, защото все пак знае за твоите. Може да седнете и да си поговорите, но гледай да не извърта темата.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щом не е предприела нещо, значи тя не изпитва такива чувства към теб.
По-добре не отваряй отново темата и не рискувай приятелството си с нея.
И спря да се върти за миг земята..
Абе може и да се е притеснило момичето, ама чак пък толкоз. Покани я навън да излезете само двамата и повдигни темата отново.
тея приятелските неща не свършват добре. всеки знае.
Ем... явно девойката не ще да и галиш котето. Дръж си приятелските отношения с тази, пък намери някоя друга.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако я харесваш, ма харесваш и други мацки, не й обръщаш специално внимание, може и да се получи. Проблемът е, че не тряа го насилваш тва нещо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Love is like fart..if you have to force it it`s probably shit.
Авторе я си дай аватара в голям размер :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Благодаря много на всички,значи тя харесва едно момче(от доста дълго време но той не я харесва) и аз едно момиче но все пак нея я харесвам най-много. Към valdesbg от google го намерих но не помна и аз точно къде.
хах, преценява те сигурно. това е най-оптимистичния вариант. най-най оптимистичния.
сега ме мързи да пиша по-вероятните варианти. някой вместо мен?
айде, ще подскажа - Ladder theory (google it!!!), за жените приятелите са безполови същества, за жените има разлика между приятел и сексуален обект & so on...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и дори изключенията не са розови..
жената от пръв поглед трябва да постави мъжа на стълбата със сексуални обекти (тръпки), иначе после и да тръгнат е малко тегаво -> опит, ходя с нещо като най-добрия ми приятел. голям проблем е т'ва с тръпката. чудя се понякога за кво да се мъчим, обвинявам себе си.
ми тъй е. хората сме примитивни. жените още повече. не, не искаме разбиране и пр.
не искаме да ни изслушват. жалки мазохистки сме, искаме да ни мотат както си знаят най-добре, да има тръпка, химия, страст и т.н.
няма разум в тия неща. няма го това че боклукът не заслужава, а доброто момче заслужава, защото ни е приятел, разбира ни, обича ни и с него можем да сме сигурни и защитени, и разбрани. няма такова нещо.
няма разум в "любовта". няма разум в химията, в безплодното, примитивно привличане между хората. светът е грозен, свиквайте. няма разум........ тъжно е. тъжно е как има хора, заслужаващи 100% от любовта ни, а ние сме привлечени от нещо непознато, несигурно, което сигурно не носи и процент от качествата, които най-добрия приятел носи.
но такъв е животът. няма никакъв разум в него. нито логика.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
М, зависи. Може да погледнеш на човека с други очи. На мен ми се е случвало с моя най-добър приятел. Даже после останахме близки приятели. Просто, когато се зараждаше приятелството ни, бях обвързана с друго момче и гледах да не го приемам като обект на желания. После имаше зелена светлинка и 8-месечна връзка. След като приключи вече беше нещо изживяно и се върнахме на friend zone с усмивка на лице. Може и при тях да се получи така.
Макар, че по това, което пише автора, едва ли.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Казал си й, че я харесваш. В подходящ момент може да се каже, но в твоя случай е било грешка.
Какво очакваш да стане, все пак? Като си и казал, и вече все едно трябва да ти скочи, да те разпрегръща и да ти повтаря колко е влюбена в теб? Няма да стане така. Предприемаш стъпки. Докосваш я повече, чешеш я, галиш я, масажи и правиш, в един момент я целуваш... може и да ти се получи. Ако не ти се получи, пробваш пак след известно време, ако пак не стане си търсиш късмета другаде и с нея си оставате приятели, като леко се отдръпваш, за да не мислиш нон-стоп за нея и за това как те е отрязала, и си готов.
Temet Nosce
벨야카
Благодаря на всички и най вече на umri.Говорих ме си малко по тая тема тя каза че вече и писнало от момчета ще си седи сама и според мен се е отказала от това момче.Пита ме какво става с мен и момичето което харесвах(с което нищо нестава,опознаваме се)Това второто момиче вече почети не го харесвам,само нея харесвам.
Чакай сега - вие взаимно си харесвате по още един човек (най - малко), но твърдиш, че наистина искаш да си с нея, така ли?
Та , както и да е.
Щом не е направила нищо по въпроса, не ти е намекнала, че отговаря на твоите чувства - значи просто си в графата "Приятели", а от там понякога изход няма.
Просто остави нещата така и си намери друго момиче, която ще обичаш. При въпросното момиче явно нещата няма да се получат и е по - добре да си запазиш приятелските отношения с нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Реших да не и обръщам голямо внимание ще се отдръпна малко.Как мислите правилно ли ще е ? Това момиче доста ми влезе в главата и наистина бих искал да се получи нещо.
Държиш се с нея, все едно е единствена. Докато не си го избиеш от главата, няма да ти върже. Още не си нагазил във водата, а си смъкнал гащите.
Ако искаш се отдръпни, може и да ти е по-лесно така. Ма се разнообразявай и с други, не е само тя на хоризонта.
Ако на нея й беше някакъв проблем, че я харесваш, щеше да се отдръпне и да започне да се държи по-студено. Сега или си чеше егото с теб, или очаква да предприемеш нещо. Умри описа какво да е това нещо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Здравейте.Въпросното момиче ме попита да ли още я харесвам,отговорих и че не ми се говори за това и друг път ще и кажа но постоянно настоява и пита.Когато я попитах защо иска да знае ми отговори че има неща които незнам.Някакъв съвет ?