- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
Казвам се Вяра и съм на 16 години. Наскоро смених компанията и от там се запознах с много нови хора. От една друга компания, много от момчетата им допаднах (очаквах и така да стане :д). Едно от момчетата, което ще нарека С започна да ми пише, опознахме се и излязохме. Хареса ми, но не достатъчно и реших, че щом не ми е допаднал достатъчно- да не се занимавам. В последствие това се оказа най- доброто възможно решение. Тогава, негов приятел- Р ми грабна интереса. Излизахме заедно и той определено доста ми допадаше. Всичко вървеше идеално и бях почти сигурна, че нещо ще стане но тогава се появи М. Той започна да ме търси, но аз си имах интерес само към Р. Все пак М се оказа пълен тъпак, който беше разбрал, че имам нещо с Р и отишъл и му казал нещо такова " Откажи се, тя ми каза, че няма интерес към теб и си й само така за междудругото. Тя харесва мен, излиза с мен, така че няма какво да се излагаш". Като разбрах бях бясна. Тогава Р буквално спря да комуникира с мен. Все си мисля, че можеше да ме попита, вместо да повярва, но не така стана. Той буквално започна да ме игнорира. Като ме видеше някъде се правеше, че не ме е видял. Стана ми супер тъпо. Разбрах накъде вървят нещата и реших да поговоря с него- нищо не губех. Поговорихме, но той се правеше, че нищо не знае и че нищо не е станало. Накрая на разговора той се държеше както попринцип, но след това повече не сме говорили. Пак се прави на разсеян и няма вече какво да няправя. М се чувства чудесно от постъпката си и мисли, че искам не искам ще му вържа, за да 'отмъстя' на Р и за да се утеша. Глупава логика. И така отраз се появи и С, който ми каза, че му липсвам и че ще направи всичко за да сме заедно.
Мислите ли, че с Р нещата могат да се наредят и имате ли представа защо го прави?
Да игнорирам ли простотиите на М или да му кажа за пореден път да се разкара?
Всичко е написано много набързо и ако имате въпроси относно някои от момчетата, питайте. Имам нужда от помощ.
и да кажа Р е на 18, С е на 17 и М на 19.
Каквото и да правиш- отсвирвай М! Ако е направил такова нещо, не заслужава да му говориш. Р също не е от най- добрите избори след като вярва на всичко, което му кажат. Ще има други, проделжавай напред!
А защо просто не ги зарежеш и тримата и не намериш Ь?) оо да и М е яко саднат,Р е тапанар а С се вкарва в излишни филми.^^
Според мене не само че няма смисъл да си хабиш времето с тея тримата дори и тоя Р дето си го харесала явно си направила грешна преценка пък и да стане у други ден може някой да му каже гаджето ти ти изневери..и да повярва ако му е толкова ъкъла.
Еми единия не го харесваш, другия излъгал третия, третия мн лесно се вързал и не ти е дал шанс да обясниш... Така като гледам, май ги оставяй и тримата хах Но пък последния за да се садне така, явно те е харесал много и е искал повече, опитай пак да му обясниш, ако не стане - не мисля, че трябва да се занимаваш.
Момиче ^^
о.О Ебаси многоъгълницитеС. не ти харесва достатъчно, Р. пък е льольо, който позволява странични хора да му налагат мнение, М. даже няма да го коментирам. Очевидно с никой от тримата няма да се получи, обаче тва не пречи от някъде да изникне четвърти
![]()
Така'м. Зарежи ги и тримата , и започни на чисто.
М - голям тъпанар, няма друго какво да се каже. Разкарай го. Щом е постъпил по такъв долен начин, не заслужава и вниманието от твоя страна (разговорите).
P - него няма да го обиждам, но и с него не си струва да се занимаваш , щом вярва на тоя и оня , и му е все тая за теб и за чувствата ви.
С - щом не ти допада , просто не се занимавай с него и не му давай празни надежди.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥